ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άκης Τσελέντης: «Προτιμώ 100 σαν τον Λάκη Γαβαλα πάρα τύπους σαν τον Λιγναδη»

Στο πλευρό του Λάκη Γαβαλά πήρε ο Άκης Τσελέντης για την κίνηση του πρώτου να εμφανιστεί ντυμένος στα γαλανόλευκα την Πέμπτη 25η Μαρτίου. Ο Λάκης Γαβαλάς θέλοντας να τιμήσει την Εθνική μας επέτειο εμφανίστηκε με λουκ που θύμιζε τσολιά, έχοντας μάλιστα και μα τσάντα στα χρώματα της Ελλάδας. Αποτέλεσμα ήταν να γνωρίσει την αποθέωση από...
Άκης Τσελέντης: «Προτιμώ 100 σαν τον Λάκη Γαβαλα πάρα τύπους σαν τον Λιγναδη»

Στο πλευρό του Λάκη Γαβαλά πήρε ο Άκης Τσελέντης για την κίνηση του πρώτου να εμφανιστεί ντυμένος στα γαλανόλευκα την Πέμπτη 25η Μαρτίου.

Ο Λάκης Γαβαλάς θέλοντας να τιμήσει την Εθνική μας επέτειο εμφανίστηκε με λουκ που θύμιζε τσολιά, έχοντας μάλιστα και μα τσάντα στα χρώματα της Ελλάδας. Αποτέλεσμα ήταν να γνωρίσει την αποθέωση από τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου, ωστόσο υπήρξε και κριτική από μια μερίδα του κόσμου.

Έτσι σήμερα Παρασκευή (26/3) ο Άκης Τσελέντης ύψωσε ασπίδα προστασίας στον γνωστό σχεδιαστή τονίζοντας ότι είναι πολύ πιο άνδρας από πολλούς άλλους.

Η ανταπόκριση του Λάκη Γαβαλά ήταν άμεση ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει τον γνωστό σεισμολόγο, αλλά και να εκφράσει για μία ακόμη φορά την αγάπη του στην πατρίδα Ελλάδα και του ήρωες αγωνιστές της.

Η ανάρτηση που έκανε ο κ. Τσελέντης

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«Σε αυτό τον τοίχο τα λέμε όλα είτε αρέσουν είτε όχι, μόνο αλήθειες, ακουστέ λοιπόν με αφορμή τα ειρωνικά ρατσιστικά σχόλια που διάβασα στο διαδίκτυο για την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά»
«Ο Γαβαλας είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς που κάνουν τους άνδρες…. Και προτιμώ 100 σαν τον Γαβαλα πάρα τύπους σαν τον Λιγναδη και τους όμοιους του…
Ο άνθρωπος αυτός δεν έκρυψε ποτέ την ταυτότητα του… Πλήρωσε με φυλάκιση τα χρέη του και ποτε δεν προσέβαλε κανέναν. Η εκκεντρική του εμφάνιση ήταν και θα ειναι η σφραγιδα του…. Διαφήμισε την Ελλάδα σ όλο τον κόσμο….
Ο κύριος αυτός έχει πιο πολλά…..προσόντα από πολλούς αλλους που το παίζουν αρσενικά… Η σεξουαλικη του ιδιαίτεροτητα δεν τον κάνει λιγοτερο Έλληνα… Η τσάντα ελληνική σημαία σας πειράζει…. Όταν βλέπετε όμως στην παραλία απλωμενες πετσέτες ελληνική σημαία…δεν σας χαλάει;;;;
Το τσαντάκι φέσι της Αγγελόπουλου δεν σας έκανε εντύπωση…. 380 ευρώ για να κάνει εντύπωση μισής ώρας;;;;
Πάντα αυτή η χώρα θα μένει πίσω όσο βλέπουμε το δέντρο και αφήνουμε δεν βλέπουμε το δάσος….».

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«Σε αυτό τον τοίχο τα λέμε όλα είτε αρέσουν είτε όχι, μόνο αλήθειες, ακουστέ λοιπόν με αφορμή τα ειρωνικά…

Posted by Akis Tselentis on Friday, March 26, 2021

 

Παρακάτω η ευχαριστήρια ανάρτηση που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άκης Τσελέντης: «Προτιμώ 100 σαν τον Λάκη Γαβαλα πάρα τύπους σαν τον Λιγναδη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.