ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άκης Τσοχατζόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με βαριά πνευμονία. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν αρνητικός στον κορονοϊό, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον ίδιο. Οι γιατροί προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, δίνοντας του ισχυρές δόσεις αντιβίωσης, ενώ στο πλευρό του είναι και η σύζυγος του, Βίκυ...
Άκης Τσοχατζόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με βαριά πνευμονία.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν αρνητικός στον κορονοϊό, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον ίδιο.

Οι γιατροί προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, δίνοντας του ισχυρές δόσεις αντιβίωσης, ενώ στο πλευρό του είναι και η σύζυγος του, Βίκυ Σταμάτη.

Μάλιστα η ίδια δήλωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καβάλα: 24 κρούσματα κορονοϊού σε εργοστάσιο κρέατος!

«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη.

Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα.

Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άκης Τσοχατζόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.