ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακτή Βουλιαγμένης: Κρατήσεις ξαπλώστρας και …VIP ζώνη με εξωφρενική χρέωση

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στην Ακτή Βουλιαγμένης της ΕΤΑΔ που μετά την αύξηση του εισιτηρίου, ανακοίνωσε και τη δημιουργία ζώνης με σετ ομπρέλας – ξαπλωστρών κατόπιν κράτησης. Η υπηρεσία αυτή στην Ακτή Βουλιαγμένης κοστολογείται 40 ευρώ τις καθημερινές και 50 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και περιλαμβάνει ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες ενώ οι επιπλέον παροχές...
Ακτή Βουλιαγμένης: Κρατήσεις ξαπλώστρας και …VIP ζώνη με εξωφρενική χρέωση

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στην Ακτή Βουλιαγμένης της ΕΤΑΔ που μετά την αύξηση του εισιτηρίου, ανακοίνωσε και τη δημιουργία ζώνης με σετ ομπρέλας – ξαπλωστρών κατόπιν κράτησης.

Η υπηρεσία αυτή στην Ακτή Βουλιαγμένης κοστολογείται 40 ευρώ τις καθημερινές και 50 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και περιλαμβάνει ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες ενώ οι επιπλέον παροχές θέλουν να δημιουργήσουν την αίσθηση μιας VIP περιοχής. Οι τιμές ισχύουν και για οικογένειες που έχουν μέχρι δύο παιδιά έως 15 ετών.

Όσοι προπληρώσουν τα ποσά αυτά περνούν από τον έλεγχο εισιτηρίων “χωρίς αναμονή”, χρησιμοποιούν δωρεάν το κουτί φύλαξης τιμαλφών στην ομπρέλα και εξασφαλίζουν θέση στάθμευσης απέναντι από την κεντρική είσοδο.

Η επίπλωση της συγκεκριμένης ζώνης με ξύλινες ξαπλώστες, μαξιλάρια και ψάθινες ομπρέλες αντί για τα πολυκαιρισμένα υφάσματα της υπόλοιπης ακτής, δίνουν επιπλέον κίνητρα για να καταβάλει κανείς το αυξημένο αντίτιμο.

Οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τις 23:59 της προηγούμενης ημέρας και χωρίς να προβλέπεται ακύρωση. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αυθημερόν αγοράς τυχόν ελεύθερου σετ από τα ταμεία της Ακτής.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, που δημοσιεύει φωτογραφίες από λουόμενους, η ζώνη την πρώτη ημέρα εφαρμογής της δεν είχε ιδιαίτερη ανταπόκριση.

Οι κανονικές τιμές εισόδου στην Ακτή Βουλιαγμένης είναι 7 ευρώ για καθημερινές και Σαββατοκύριακα, με μειωμένο εισιτήριο τα 4 ευρώ (για μαθητές, πολύτεκνους, άτομα άνω των 65 ετών, φοιτητές, στρατιώτες και ανέργους).

Οι δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εισέρχονται καταβάλλοντας 2 ευρώ όλες τις ημέρες.

Πηγή: 3vita.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακτή Βουλιαγμένης: Κρατήσεις ξαπλώστρας και …VIP ζώνη με εξωφρενική χρέωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.