ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρής: Κατεβαίνει υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές

Ο Αλέκος Αλεξανδρής αναμένεται να ασχοληθεί με τον χώρο της πολιτικής, μιας και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Κιάτο, με τον συνδυασμό «συνΔΗΜΟΤΕΣ». Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αποδέχτηκε την πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Σικυωνίων, Μάρκου Λέγγα, με την είδηση να έχει γίνει θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Παράλληλα, θα έχει...
Αλεξανδρής: Κατεβαίνει υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές

Ο Αλέκος Αλεξανδρής αναμένεται να ασχοληθεί με τον χώρο της πολιτικής, μιας και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Κιάτο, με τον συνδυασμό «συνΔΗΜΟΤΕΣ».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αποδέχτηκε την πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Σικυωνίων, Μάρκου Λέγγα, με την είδηση να έχει γίνει θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, μιας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Παράλληλα, θα έχει σημαντικό ρόλο στην κατάρτιση του προγράμματος που θα συμμετάσχει.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλεξανδρής: Κατεβαίνει υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.