ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί στην Αθήνα (vid)

13 χρόνια συμπληρώνονται αύριο (6/12) από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε, με την Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός.
Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί στην Αθήνα (vid)

13 χρόνια συμπληρώνονται αύριο, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός στην Αθήνα, με την Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές ετοιμάζονται να πάρουν μέτρα για την 13η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και για αυτόν τον λόγο η Αθήνα θα μετατραπεί αύριο (6/12) σε «φρούριο» καθώς περίπου 4.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουν οργανωθεί πορείες για τη μνήμη του 15χρονου Αλέξη, κάτι που έχει σημάνει τον συναγερμό στις τάξεις της Αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, εκτός από την ισχυρή παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, θα επιστρατευθούν για την αποφυγή επεισοδίων, ελικόπτερα και drones.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί στην Αθήνα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.