ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο

Ο γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών άφησε την τελευταία του πνοή
Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς το απόγευμα της Τρίτης (23/7) στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 23χρονος έχασε τον έλεγχο, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο. Το αυτοκίνητό του διαλύθηκε και ο οδηγός ανασύρθηκε κάποια ώρα μετά. Ήταν, όμως, ήδη νεκρός.

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη της μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, δεν υπήρχε συνοδηγός στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν μάρκας Volkswagen Golf GTI.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλιπών επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε γυναίκα. Την ίδια στιγμή, όμως, εκείνη προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε στο δέντρο και βρήκε τραγικό θάνατο.

Προ πενταετίας, τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλέξανδρος, συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί. Τότε για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εκείνο καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Τέλος, η συγκεκριμένη τραγωδία ξυπνά μνήμες από το τροχαίο της 26ης Φεβρουαρίου του 2017. Τότε είχε χάσει τη ζωή του ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.