ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το βράδυ της Τρίτης (23/07), είχε κινδυνεύσει ξανά!
Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το βράδυ της Τρίτης (23/07), είχε κινδυνεύσει ξανά!

Ήταν το 2014, όταν ο νεαρός ήταν συνεπιβάτης στη όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του. Η  κόκκινη Ferrari καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους!

Τότε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο άτυχος Αλέξανδρος είχε ξεκινήσει από την Άνοιξη με προορισμό τις Αφίδνες, όταν στον Άγιο Στέφανο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κατά την προσπάθεια προσπέρασης με αποτέλεσμα να προσκρούσει με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο.

Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο ΚΑΤ όπου και διακομίσθηκε.

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο με τον γιο του επιχείρηματία Ζαχαριά, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και ευθεία, αποτελεί καρμανιόλα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και πολλά ατυχήματα.


Οι αστυνομικοί της Τροχαίας, θα κινηθούν σε δύο κατευθύνσεις προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες.

Όταν το ανθρακί Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, εξετράπη δεξιά της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.

Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού και φυσικά από τη γυναίκα που προπορευόταν, ενώ θα διοριστεί και πραγματογνώμονας που θα αναλάβει να διαλευκάνει με επιστημονικό τρόπο το δυστύχημα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Photo credit: Πρώτο Θέμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.