ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Σοκ! Αναζητείται άντρας που βίασε επανειλημμένα κουτάβι!

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη με άντρα να βιάζει επανειλημμένα σκυλίτσα 4,5 μηνών. Δίνεται αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορία για τον άντρα.
Αλεξανδρούπολη: Σοκ! Αναζητείται άντρας που βίασε επανειλημμένα κουτάβι!

Σοκ και αποτροπιασμός στην Αλεξανδρούπολη μετά την είδηση του βιασμού σκυλίτσας από άνδρα, την οποία γνωστοποίησε φιλοζωική οργάνωση που δραστηριοποιείται στη Θράκη.

Συγκεκριμένα η Φιλοζωική Οργάνωση «Αδεσποτούλια Ξάνθης», με μία εξαγριωμένη δημοσίευσή της στο Facebook αποκάλυψε το περιστατικό το οποίο φέρεται να συνέβη στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση, το μόλις 4,5 κουτάβι βρέθηκε σε άθλια κατάσταση με ένα κομμάτι να λείπει από τον πρωκτό! Η «Αλέξα», όπως την έχουν ονομάσει, έχει μεταφερθεί στην οργάνωση από φιλόζωους, λαμβάνει πλέον ιατρική φροντίδα με πολύ βαριά παυσίπονα για τον πόνο και δείχνει δυνατή.

Η ομάδα αναφέρει επίσης ότι δίνεται αμοιβή 3 χιλιάδων ευρώ σε όποιον μιλήσει και δώσει πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του «κτήνους». Αποκλείεται σύμφωνα με τους ίδιους να μην υπάρχει κάποιος που να κατάλαβε κάτι.

Αναλυτικά η δημοσίευση της ομάδας για το περιστατικό: 

«3.000 ευρώ αμοιβή σε όποιον μιλήσει για το τέρας που βίασε την κουτάβιτσα στην Αλεξανδρούπολη. ‼️
Ανοίξτε τα στόματα σας!!
Κάποιος είδε!!
Κάποιος κάτι ξέρει!!
Τρεις μέρες προσπαθούμε να γράψουμε μια δημοσίευση…. Είναι δύσκολο.
Βγαίνει μόνο μια κραυγή και μια οργή.
Η μικρή βιάστηκε παρά φύση και κατά φύση επανειλημμένα…
Για μέρες…
Σωματικά λείπει κομμάτι από τον πρωκτό.
Παίρνει βαριά παυσίπονα για τον πόνο, αλλά δείχνει δυνατή. Είναι μόνο ένα μωρό, 4.5 μηνών.
Βρέθηκε Τετάρτη σε εμάς ήρθε Παρασκευή..
Η Αλεξα νοσηλεύεται και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάει καλά σωματικά.
Ψυχολογικά δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμη τι τραύμα έχει και αν ποτέ θα το ξεπεράσει. Θα είμαστε δίπλα της για ότι χρειαστεί.
Σκεφτήκαμε πολύ αν πρέπει να ανεβάσουμε ή όχι τις φωτογραφίες της Αλεξα γιατί είναι σοκαριστικες.
Σας ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη αλλά αποφασίσαμε πως πρέπει γιατί μια εικόνα είναι όσο χίλιες λέξεις.»Ολόκληρη τη δημοσίευση μπορείτε να τη δείτε εδώ. Εμείς συνιστάμε προσοχή λόγω των πολύ σκληρών εικόνων που αποδεικνύουν το απάνθρωπο έγκλημα και συνοδεύουν το παραπάνω κείμενο. 

Διαβάστε Επίσης: Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη καταζητούμενου από την Interpol

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλεξανδρούπολη: Σοκ! Αναζητείται άντρας που βίασε επανειλημμένα κουτάβι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις