ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξης Κούγιας: Δικαστικό σκάνδαλο η καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)

Για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την ομόφωνη ένοχη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Αλέξης Κούγιας: Δικαστικό σκάνδαλο η καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από το δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Αλέξης Κούγιας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο εξέφρασε πως εξεπλάγην καθώς ήταν πεπεισμένος για την αθωώτητα της γυναίκας, παρόλα αυτά σέβεται την Ελληνική Δικαιοσύνη.

«Κατά τη γνώμη μας η κατηγορούμενη είναι αθώα και με τη σύμφωνη γνώμη της κατηγορούμενης δεν θα ζητήσουμε ελαφρυντικά», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, σχολίασε πως πρόκειται για ένα δικαστικό σκάνδαλο: «Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Στη συνέχεια είπε: «Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο, την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου». Πρόσθεσε πως το δικαστήριο διέκοψε για να προτείνει η εισαγγελέας την ποινή της κατηγορουμένης.

Καταλήγοντας τόνισε πως θα προχωρήσει σε έφεση και πως είναι σεβαστή η δικαιοσύνη αλλά ακόμη πιο σεβαστά τα δικαιώματα της κατηγορουμένης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξης Κούγιας: Δικαστικό σκάνδαλο η καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.