ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξης Κούγιας: Οι ομοιότητες του τροχαίου που είχε με αυτό του Mad Clip

Συγκλονισμένος μίλησε στον ΑΝΤ1 για το τροχαίο, που είχε ο Αλέξης Κούγιας. «Σαν του Mad Clip»...
Αλέξης Κούγιας: Οι ομοιότητες του τροχαίου που είχε με αυτό του Mad Clip

Ο Αλέξης Κούγιας τράκαρε πριν λίγες ημέρες με το πολυτελές αμάξι του και ευτυχώς βγήκε σώος από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο γνωστός ποινικολόγος περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη και πώς προκλήθηκε το ατύχημα.

Έξαλλος ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε: «Να πάει στο δι@@λο το αυτοκίνητο, μου έσωσε τη ζωή. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία».

«Είναι ένα αυτοκίνητο 4χ4, ίσως το ασφαλέστερο στην κατηγορία του. Πήγαινε με 2.500 στροφές, πρόσεξα πάρα πολύ. Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό», τον άκουσαν με προσοχή να λέει ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Τέλος, o Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις ομοιότητες με το τροχαίο του Mad Clip συγκλονισμένος:

«Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς το ίδιο με του Mad Clip. Αν είχε δένδρο ή κολώνα και χτύπαγε πλάγια εκεί δεν έχεις ασφάλεια από αερόσακους και μπορείς να χάσεις τη ζωή σου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξης Κούγιας: Οι ομοιότητες του τροχαίου που είχε με αυτό του Mad Clip», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.