ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξης Κούγιας: Σοκαριστικό τροχαίο – Σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό

Ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα ακόμη τροχαίο, αλλά υπέστη μόνο κάποια ελαφρά τραύματα
Αλέξης Κούγιας: Σοκαριστικό τροχαίο – Σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Αλέξης Κούγιας, αφού μπορεί να είχε ένα σοβαρό τροχαίο, αλλά τουλάχιστον απέφυγε τα χειρότερα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, ο Αλέξης Κούγιας πήγαινε από τη Λάρισα προς την Αθήνα. Στην εθνική οδό στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου και Αερινού είχε γίνει τροχαίο με δύο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Λίγο πιο πίσω βρισκόταν ο Αλέξης Κούγιας. Μόλις συνειδητοποίησε την κατάσταση, ο ιδιοκτήτη της ΑΕΛ αναγκάστηκε να κάνει έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής. Για λίγο γλίτωσε από το να καρφωθεί στο πίσω μέρος του ενός φορτηγού. Ωστόσο, καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και στο μπροστινό μέρος του δεύτερου φορτηγού.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από τη φωτογραφία, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε. Το σημαντικό είναι πως ο γνωστός ποινικολόγος γλίτωσε με ελαφρά τραύματα. Θα μπορούσαν όλα να είναι πολύ χειρότερα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξης Κούγιας: Σοκαριστικό τροχαίο – Σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.