ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξης Κούγιας: Τροχαίο ατύχημα για τον γνωστό δικηγόρο!

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο γνωστός δικηγόρος και ισχυρός παράγοντας της ΑΕΛ.
Αλέξης Κούγιας: Τροχαίο ατύχημα για τον γνωστό δικηγόρο!

Ο Αλέξης Κούγιας, βρισκόταν καθοδόν προς την πόλη της Λάρισας με το αυτοκίνητό του όταν συνέβη το απρόοπτο στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στο 162 χιλιόμετρο Αθηνών-Λάρισας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, ενεπλάκη σε τροχαίο. Ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να είναι καλά στην υγεία του χωρίς να έχει κάποιο τραυματισμό, με το τροχαίο να έχει ως συνέπεια μόνο υλικές ζημιές στο όχημά του.

Ο Κούγιας μετέβαινε στην πόλη της Θεσσαλίας για την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του νέου προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη. Ο πρόεδρος της ομάδας της Λάρισας θα συμμετείχε στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας ο οποίος θα αναλάβει το έργο να ανεβάσει την Λάρισα ξανά στην Super League 1 μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Φραντζέσκο.

Η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι όμως λόγω του ατυχές συμβάντος χρειάστηκε να μετατεθεί για λίγο αργότερα.

Ακόμη, στις 18:30 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Κύπρου 72, είναι προγραμματισμένη κοινή σύσκεψη των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ με όλα τα στελέχη και όλους τους προπονητές όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΑΕΛ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξης Κούγιας: Τροχαίο ατύχημα για τον γνωστό δικηγόρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.