ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλιμος: Άγνωστος πυροβόλησε σε μπαλκόνια πολυκατοικίας

Ο Άλιμος βρέθηκε στο επίκεντρο του αστυνομικού ρεπορτάζ το πρωί της Τρίτης καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.
Άλιμος: Άγνωστος πυροβόλησε σε μπαλκόνια πολυκατοικίας

Ο Άλιμος βρέθηκε στο επίκεντρο του αστυνομικού ρεπορτάζ το πρωί της Τρίτης καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Άλιμος: Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν επί τόπου, αποκλείοντας το σημείο.

Στο μπαλκόνι του διαμερίσματος εντοπίστηκαν τρύπες από σφαίρες, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές αν οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα ή έξω από το σπίτι.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στην οδό Κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του Αλίμου όταν άγνωστος, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πέρασε κάτω από την πολυκατοικία και γάζωσε τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων του τρίτου και του τετάρτου ορόφου.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα αλλά η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας αναζητούν τον δράστη των πυροβολισμών αλλά και το ποιοι έμεναν στα διαμερίσματα που έγιναν στόχοι και το αν θα μπορούσαν, για οποιαδήποτε λόγο, να έχουν στοχοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου μένει ένα ζευγάρι συνταξιούχων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor διαρροή spoiler 1/6: Στατιστικά! Σάρωσαν Καρολίνα και Ηλίας!

Masterchef 1/6: Ο μεγάλος τελικός είναι εδώ!

Μεταγραφολογία: Και καλό καλοκαίρι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άλιμος: Άγνωστος πυροβόλησε σε μπαλκόνια πολυκατοικίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.