ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλιμος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν 14χρονο για ένα κινητό!

Ένα ακόμα τρομερό περιστατικό βίας καταγράφτηκε σήμερα. Ένας 14χρονος νοσηλεύεται μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι. 
Άλιμος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν 14χρονο για ένα κινητό!

Άλιμος: Ένα ακόμα τρομερό περιστατικό βίας καταγράφτηκε σήμερα. Ένας 14χρονος νοσηλεύεται μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι. 

Άλιμος: Ομάδα νεαρών ατόμων επιτέθηκε με μαχαίρι σε 14χρονο, ενώ του άρπαξαν το κινητό. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 9 προσαγωγές.

Ειδικότερα, ένας 14χρονος νοσηλεύεται μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε το απόγευμα στον Άλιμο, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 9 προσαγωγές.

Ο άτυχος νεαρός δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών σε γνωστό στέκι του Αλίμου. Αφού του άρπαξαν το κινητό, με ένα μαχαίρι άρχισαν να του προκαλούν τραύματα στα πλευρά, ενώ όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου εννέα άτομα, ενώ ο 14χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ακόμη, δεν έχει δώσει κατάθεση για να περιγράψει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιο ήταν το κίνητρο της επίθεσης. ‘Ομως πάνω στα ανήλικα άτομα που έχουν προσαχθεί στο τμήμα, βρέθηκαν το κινητό τηλέφωνο του θύματος καθώς και ένα μαχαίρι.

Πηγή: cnn

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: Ντύνει στα «Ασπρόμαυρα» τον Χριστοδούλου

Τζόκερ 13/7: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Σοκαριστική αποκάλυψη: Φυλακισμένες σε διαμερίσματα τουλάχιστον 10 νεαρές κοπέλες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άλιμος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν 14χρονο για ένα κινητό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.