Άλιμος: Χωρίς προστασία ο ηλεκτρολογικός πίνακας στο σχολείο που ο δήμαρχος σήκωσε τον διακόπτη της θέρμανσης!

Αντιμέτωπος με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε ο Άλιμος καθώς ηλεκτρονικός πίνακας σχολείου της περιοχής ήταν χωρίς προστασία!

Άλιμος: Πραγματικά απίστευτο είναι αυτό που συνέβη σε σχολείο του Αλίμου όταν οι μαθητές έκαναν μάθημα χωρίς θέρμανση επειδή ο διευθυντής δεν ήθελε να την ανάψει επικαλούμενος πως είναι προσβλητικό για έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με τέτοια ζητήματα.

Αυτό προκάλεσε την κινητοποίηση του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κοδύλη, που πήγε ο ίδιος να σηκώσει τον διακόπτη της θέρμανσης αντικρίζοντας τον ηλεκτρολογικό πίνακα χωρίς καμία απολύτως προστασία.

Μάλιστα, το περιστατικό αυτό έκανε γνωστό ο Ανδρέας Κονδύλης μέσω video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Βλέποντας το video με έκπληξη μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως ο εν λόγω ηλεκτρολογικός πίνακας που υπάρχει στο συγκεκριμένο σχολείο, δεν έχει καμία απολύτως προστασία όπως θα έπρεπε, με τα καλώδια να είναι χύμα.

Ο Δήμαρχος Αλίμου που έκανε τον κόπο να σηκώσει τον διακόπτη ώστε να ανοίξει η θέρμανση στο σχολείο, θα ήταν ωραίο αν έβαζε και κάποιον να φτιάξει σωστά τον συγκεκριμένο πίνακα ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον κάποιο ατύχημα.

Πραγματικά απορούμε ποιος είναι αυτός ο ηλεκτρολόγος που έκανε την εγκατάσταση και άφησε έτσι τον πίνακα και γιατί δεν έχει φτιαχτεί εξ’ αρχής σωστά.

Δείτε το χαρακτηριστικό video: