ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλίνα Καμπάεβα: «Γέννησε τα δίδυμα του Πούτιν» κι έχουν να την δουν δημοσίως… δύο χρόνια!

Η πρώην αθλήτρια της ρυθμικής, Αλίνα Καμπάεβα, έχει να εμφανιστεί δημοσίως από το 2018, σύμφωνα με τη Sun – Είναι αυτή η απόδειξη ότι έφερε στον κόσμο τα παιδιά του Ρώσου πρόεδρου; Μια πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής στη Ρωσία, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει και χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, φέρεται να αγνοείται εν μέσω...
Αλίνα Καμπάεβα: «Γέννησε τα δίδυμα του Πούτιν» κι έχουν να την δουν δημοσίως… δύο χρόνια!

Η πρώην αθλήτρια της ρυθμικής, Αλίνα Καμπάεβα, έχει να εμφανιστεί δημοσίως από το 2018, σύμφωνα με τη Sun – Είναι αυτή η απόδειξη ότι έφερε στον κόσμο τα παιδιά του Ρώσου πρόεδρου;

Μια πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής στη Ρωσία, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει και χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, φέρεται να αγνοείται εν μέσω φημών ότι «απέκτησε δίδυμα» με τον Ρώσο πρόεδρο. Σύμφωνα με τη Sun, η 37χρονη Αλίνα Καμπάεβα έχει να εμφανιστεί δημόσια από το 2018. Η γοητευτική πρώην αθλήτρια πιστεύεται ότι γέννησε δίδυμα αγόρια τον περασμένο Απρίλιο, σε μία κλινική στη Μόσχα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζει η Sun, η ανησυχία αυξάνεται για την τύχη της όμορφης Ολυμπιονίκη, που ακούγεται ότι αποτελεί την ανεπίσημη σύντροφο του Ρώσου προέδρου από το 2008.

Η Αλίνα, πρώην βουλευτής στο κόμμα του 68χρονου Πούτιν (ο οποίος γιόρτασε εχθές τα γενέθλιά του) κάποτε είχε ποζάρει ημίγυμνη για ένα περιοδικό.

Η 37χρονη είναι επικεφαλής του National Media Group που κέρδισε αποκλειστικό συμβόλαιο για την προβολή περιεχομένου του Netflix.

Μια πηγή από τη Μόσχα είπε στη Sun: «Ο Πούτιν είναι εξαιρετικά κλειστός άνθρωπος. Επί χρόνια ολόκληρα έκρυβε τις δύο του ενήλικες κόρες με ψεύτικες ταυτότητες. Ακόμα και σήμερα, όταν περιστασιακά αναφέρεται σε αυτές, δεν τις κατονομάζει ποτέ. Εάν η Αλίνα έχει γεννήσει τα παιδιά του, η απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας ίσως είναι μία από τις πιο ισχυρότερες ενδείξεις που έχουμε. Έχει εμμονή με την προστασία της ιδιωτικότητας των μελών της οικογένειάς του»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλίνα Καμπάεβα: «Γέννησε τα δίδυμα του Πούτιν» κι έχουν να την δουν δημοσίως… δύο χρόνια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.