ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγή ώρας 2023: Τότε θα πάμε τα ρολόγια μας μπροστά!

Ακόμα μία χρονιά, θα έχουμε την καθιερωμένη αλλαγή ώρα, με την κατάργηση της να έχει… παγώσει!
Αλλαγή ώρας 2023: Τότε θα πάμε τα ρολόγια μας μπροστά!

Αρκετά κοντά είμαστε στην αλλαγή ώρας για ακόμα μία χρονιά, προκειμένου να περάσουμε στη θερινή ώρα.

Αυτό θα γίνει όπως κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, δηλαδή στις 26 του μήνα, όπου το ρολόι θα πάει από τις 3:00 στις 4:00.

Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει η συζήτηση προκειμένου να… παγώσει αυτή η αλλαγή και να παραμείνει είτε στη θερινή, είτε στην χειμερινή.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ήταν κοντά στο να πάρει την απόφαση, ωστόσο ο κορονοϊός ήρθε στη ζωή μας και σταμάτησαν όλες οι συζητήσεις.

Έτσι δεν είναι σαφές πότε θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα και αν τελικώς θα έρθει αυτή η αλλαγή ή θα παραμείνουμε στην αλλαγή ώρας, δύο φορές το χρόνο.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ