ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλμυρός: 62χρονος πέθανε από έμφραγμα – Είχε κάνει εμβόλιο 12 ώρες πριν

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας 62 ετών στον Βόλο, 12 ώρες αφότου είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.
Αλμυρός: 62χρονος πέθανε από έμφραγμα – Είχε κάνει εμβόλιο 12 ώρες πριν

Αλμυρός: Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας 62 ετών στον Βόλο, 12 ώρες αφότου είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Αλμυρός: Έρευνες έχουν ξεκινήσει για τον θάνατο ενός 62χρονου στον Βόλο, ο οποίος είχε εμβολιαστεί στο κέντρο υγείας κατά του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο 62χρονος αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, κάτι που τον έκανε να καλέσει ένα φιλικό του πρόσωπο.

Μάλιστα, αυτό το φιλικό πρόσωπο πήγε λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του 62χρονου τον εντόπισε νεκρό.

Ο 62χρονος όπως φάνηκε από τη νεκροψία υπέστη έμφραγμα και πλέον οι συγγενείς του ζητούν να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του και να γίνει γνωστό αν φταίει το εμβόλιο γι’ αυτόν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής ο 62χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα. Συγγενείς του ζητούν να διερευνηθεί αν ο εμβολιασμός του σχετίζεται με τα αίτια που του προκάλεσαν το έμφραγμα. Πληροφορίες του thenewspaper.gr αναφέρουν ότι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Αντετοκούνμπο: Σκούπα με triple double, 4-0 οι Μπακς (Vid)

Survivor – MasterChef: Δείπνησαν μαζί πρώην παίκτες των ριάλιτι! (pic)

Τσέλσι: Ο θρίαμβος του Τόμας Τούχελ και της απλότητας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλμυρός: 62χρονος πέθανε από έμφραγμα – Είχε κάνει εμβόλιο 12 ώρες πριν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.