ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Alpha Bank: Έπεσε το τηλεφωνικό κέντρο, εκατοντάδες οι κλήσεις από πολίτες

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται εκατοντάδες καταθέτες της Alpha Bank μετά από την επίθεση, πιθανότατα από χάκερ στο e banking.  Όπως είναι λογικό και ειδικά όταν μιλάμε για χρήματα σε πιάνει πανικός αν δεις κάποιο μήνυμα από την τράπεζά σου, στην προκειμένη περίπτωση από την Alpha Bank, ότι έχεις πραγματοποιήσει μια συναλλαγή που ποτέ δεν έκανες....
Alpha Bank: Έπεσε το τηλεφωνικό κέντρο, εκατοντάδες οι κλήσεις από πολίτες

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται εκατοντάδες καταθέτες της Alpha Bank μετά από την επίθεση, πιθανότατα από χάκερ στο e banking. 

Όπως είναι λογικό και ειδικά όταν μιλάμε για χρήματα σε πιάνει πανικός αν δεις κάποιο μήνυμα από την τράπεζά σου, στην προκειμένη περίπτωση από την Alpha Bank, ότι έχεις πραγματοποιήσει μια συναλλαγή που ποτέ δεν έκανες.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha Bank – Επίθεση: Τι πρέπει να κάνετε αν λάβατε SMS για αλλαγή κωδικού

Οι καταθέτες της τράπεζας δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους και έτσι κατέφυγαν στα social media για να κάνουν τα παράπονά τους, ειδικά για το τηλεφωνικό κέντρο που έχει πέσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Alpha Bank: Έπεσε το τηλεφωνικό κέντρο, εκατοντάδες οι κλήσεις από πολίτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.