ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί οι πελάτες της Alpha Bank δέχονται μηνύματα από το web banking

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πολλούς συνδρομητές της υπηρεσίας web banking Alpha Bank όταν άρχισαν να λαμβάνουν στο κινητό τους SMS για επιβεβαίωση συναλλαγών που αναφέρονται σε παλαιότερες ημερομηνίες και συναλλαγές. Την ίδια ώρα ήταν δύσκολη η επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας. Πηγές της τράπεζας διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για επίθεση...
Γιατί οι πελάτες της Alpha Bank δέχονται μηνύματα από το web banking

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πολλούς συνδρομητές της υπηρεσίας web banking Alpha Bank όταν άρχισαν να λαμβάνουν στο κινητό τους SMS για επιβεβαίωση συναλλαγών που αναφέρονται σε παλαιότερες ημερομηνίες και συναλλαγές.

Την ίδια ώρα ήταν δύσκολη η επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας.

Πηγές της τράπεζας διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για επίθεση χάκερ αλλά για τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα ενημέρωσης μέσω SMS, το οποίο δεν δημιουργεί κανένα θέμα στην ασφάλεια των συναλλαγών και οι λογαριασμοί των πελατών της τράπεζας είναι απολύτως ασφαλείς.

Οι τεχνικές υπηρεσίας της Alpha Bank και των συνεργατών της εργάζονται από την πρώτη στιγμή για την ταχεία αντιμετώπιση του ζητήματος.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί οι πελάτες της Alpha Bank δέχονται μηνύματα από το web banking», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.