ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Alpha Bank: «Μπούκωσε» το τηλεφωνικό κέντρο απο χιλιάδες κλήσεις!

Η Alpha Bank ενημέρωσε τους πελάτες της πως η αποστολή μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα που προκάλεσε αναστάτωση, αποτελεί τεχνικό πρόβλημα. Πελάτες της τράπεζας οι οποίοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή e-banking, είχαν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα μήνυμα πως, θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν τους κωδικούς τους, αλλά και μηνύματα με κωδικούς επιβεβαίωσης για παλιότερες συναλλαγές τους, γεγονός που προκάλεσε αναστάστωση και...
Alpha Bank: «Μπούκωσε» το τηλεφωνικό κέντρο απο χιλιάδες κλήσεις!

Η Alpha Bank ενημέρωσε τους πελάτες της πως η αποστολή μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα που προκάλεσε αναστάτωση, αποτελεί τεχνικό πρόβλημα.

Πελάτες της τράπεζας οι οποίοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή e-banking, είχαν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα μήνυμα πως, θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν τους κωδικούς τους, αλλά και μηνύματα με κωδικούς επιβεβαίωσης για παλιότερες συναλλαγές τους, γεγονός που προκάλεσε αναστάστωση και ανησυχία για ενδεχόμενη πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι λέει τώρα ο δημοσιογράφος που μίλησε για χάκερς!

Έτσι, πολλοί χρήστες του twitter έκαναν παράπονα για το τηλεφωνικό κέντρο της Alpha Bank, ενώ πάραπολλοί ήταν εκείνοι που καλούσαν το τηλεφωνικό κέντρο που αναφέρεται στην ιστοσελίδα ότι είναι 24ωρη υπηρεσία, δίχως όμως να υπάρχει απάντηση.

Φυσικά, η εξυπηρέτηση όλων των κλήσεων ήταν κάτι αρκετά δύσκολο, μιας και οι κλήσεις ήταν μαζικές και το πρόβλημα πρωτόγνωρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Alpha Bank: «Μπούκωσε» το τηλεφωνικό κέντρο απο χιλιάδες κλήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.