ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ALPHA BANK: Πολίτες πήγαν μέχρι και στα ATM

Μεγάλη ήταν η αναστάτωση που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (3/7) από την αποστολή sms της Alpha Bank σε πελάτες της.  Αλλά και από το γεγονός πως σε αρκετούς δεν υπήρχε πρόσβαση για μεγάλο χρονικό διάστημα στους λογαριασμούς τους μέσω e-banking. Η τράπεζα τοποθετήθηκε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου (4/6) για το όλο ζήτημα,...
ALPHA BANK: Πολίτες πήγαν μέχρι και στα ATM

Μεγάλη ήταν η αναστάτωση που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (3/7) από την αποστολή sms της Alpha Bank σε πελάτες της. 

Αλλά και από το γεγονός πως σε αρκετούς δεν υπήρχε πρόσβαση για μεγάλο χρονικό διάστημα στους λογαριασμούς τους μέσω e-banking.

Η τράπεζα τοποθετήθηκε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου (4/6) για το όλο ζήτημα, λέγοντας πως πρόκειται για τεχνικό θέμα και ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με καταθέσεις και λογαριασμούς.

Μάλιστα, έγινε γνωστό από την Alpha Bank, πως ουσιαστικά πρόκειται για παλαιότερες συναλλαγές και ημερομηνίες. Καλούσε, μάλιστα, τους πελάτης να αγνοήσουν τα μηνύματα που έρχονταν είτε μέσω κινητών είτε μέσω e-mails.

Πάντως, η ανησυχία ήταν μεγάλη και μάλιστα όπως έκαναν γνωστό αρκετοί πολίτες μέσω των social media τους αναγκάστηκαν να πάνε στα πλησιέστερα atm.

Ο λόγος φυσικά για να δουν πως δεν έχει συμβεί κάτι στις καταθέσεις τους αλλά και ότι δεν έχουν γίνει κινήσεις, που δεν είχαν, κάνει στους λογαριασμούς τους.

Ευτυχώς, όπως έκαναν γνωστό δεν συνέβη κάτι το περίεργο αλλά η ανησυχία τους ήταν τόσο μεγάλη που ανάγκασε αρκετούς να πάνε μέσα στη νύχτα στο πιο κοντινό τους ATM.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ALPHA BANK: Πολίτες πήγαν μέχρι και στα ATM», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.