×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ALPHA BANK: Πολίτες πήγαν μέχρι και στα ATM


    Sportime Team

ALPHA BANK: Πολίτες πήγαν μέχρι και στα ATM


Μεγάλη ήταν η αναστάτωση που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (3/7) από την αποστολή sms της Alpha Bank σε πελάτες της. 

Αλλά και από το γεγονός πως σε αρκετούς δεν υπήρχε πρόσβαση για μεγάλο χρονικό διάστημα στους λογαριασμούς τους μέσω e-banking.

Η τράπεζα τοποθετήθηκε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου (4/6) για το όλο ζήτημα, λέγοντας πως πρόκειται για τεχνικό θέμα και ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με καταθέσεις και λογαριασμούς.

Μάλιστα, έγινε γνωστό από την Alpha Bank, πως ουσιαστικά πρόκειται για παλαιότερες συναλλαγές και ημερομηνίες. Καλούσε, μάλιστα, τους πελάτης να αγνοήσουν τα μηνύματα που έρχονταν είτε μέσω κινητών είτε μέσω e-mails.

Πάντως, η ανησυχία ήταν μεγάλη και μάλιστα όπως έκαναν γνωστό αρκετοί πολίτες μέσω των social media τους αναγκάστηκαν να πάνε στα πλησιέστερα atm.

Ο λόγος φυσικά για να δουν πως δεν έχει συμβεί κάτι στις καταθέσεις τους αλλά και ότι δεν έχουν γίνει κινήσεις, που δεν είχαν, κάνει στους λογαριασμούς τους.

Ευτυχώς, όπως έκαναν γνωστό δεν συνέβη κάτι το περίεργο αλλά η ανησυχία τους ήταν τόσο μεγάλη που ανάγκασε αρκετούς να πάνε μέσα στη νύχτα στο πιο κοντινό τους ATM.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα