ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμαλιάδα: Οπαδικά τα κίνητρα για τις μαχαιριές του 16χρονου!

Ποιο ήταν το συμπέρασμα της απολογίας
Αμαλιάδα: Οπαδικά τα κίνητρα για τις μαχαιριές του 16χρονου!

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην Εισαγγελέα ο 16χρονος που μαχαίρωσε το συμμαθητή στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα τα όσα είπαν οι συνήγοροι υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής, η «επίθεση» και ο τραυματισμός του 15χρονου μαθητή του 1ου Λυκείου, από τον 16χρονο συμμαθητή του οφείλεται σε οπαδικές διαφορές.

Ο τελευταίος μετά την απολογία του στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλήρημα Σκοπιανών με «Ήλιο της Βεργίνας» και… χορό της κοιλιάς (vid)

Η Εισαγγελέας δεν του απήγγειλε κατηγορίες, αφού αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως την Δευτέρα, το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο θα ρίξει «φως» και θα διαμορφώσει καταλυτικά το κατηγορητήριο.

Από την Παρασκευή, οπότε και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας ο 16χρονος, σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές δικογραφία εναντίον του για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Να τονιστεί πως οι δύο ανήλικοι από την Αμαλιάδα είναι μακρινοί συγγενείς, αφού οι πατεράδες τους είναι ξαδέλφια. Το απόγευμα της Παρασκευής ο 15χρονος αναμένονταν να λάβει εξιτήριο από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Πηγή: patrisnews.com 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμαλιάδα: Οπαδικά τα κίνητρα για τις μαχαιριές του 16χρονου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.