ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμαλιάδα: Τραγικός θάνατος για Γάλλους τουρίστες – Πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι

Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που το βράδυ της Παρασκευής έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Μαραθιάς ήταν Γάλλοι τουρίστες. Οι δύο επιβάτες του μεγάλου κυβισμού Audi, ηλικίας 40-45 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο στην Αμαλιάδα καθώς πνίγηκαν όταν το ΙΧ έπεσε αναποδογυρισμένο μέσα στο νερό. 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα...
Αμαλιάδα: Τραγικός θάνατος για Γάλλους τουρίστες – Πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι

Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που το βράδυ της Παρασκευής έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Μαραθιάς ήταν Γάλλοι τουρίστες.

Οι δύο επιβάτες του μεγάλου κυβισμού Audi, ηλικίας 40-45 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο στην Αμαλιάδα καθώς πνίγηκαν όταν το ΙΧ έπεσε αναποδογυρισμένο μέσα στο νερό.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Το αυτοκίνητο με γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε αναπτύξει ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα. Η άγνοια όμως των κινδύνων του δρόμου, είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο δεξί προστατευτικό της γέφυρας, το οποίο διαλύθηκε, ενώ στη συνέχεια, το όχημα εκτινάχθηκε πάνω από το αριστερό προστατευτικό και έπεσε μέσα στο νερό.

Περίοικοι που άκουσαν τον δυνατό ήχο από τη σύγκρουση βγήκαν από τα σπίτια τους και όταν είδαν την μια πλευρά της γέφυρας κατεστραμμένη προχώρησαν προς το σημείο, εντοπίζοντας το αυτοκίνητο που μόλις φαινόταν μέσα στο νερό. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, η οποία έσπευσε στο σημείο με ισχυρότατη δύναμη, μαζί με μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Με πληροφορίες από ilia.news και patrisnews.com

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμαλιάδα: Τραγικός θάνατος για Γάλλους τουρίστες – Πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.