Αν συμβεί αυτό δεν μπορείτε να αποφύγετε τον πλειστηριασμό

Για την αναστολή του πλειστηριασμού τα fund θα ζητήσουν κάποιο ποσοστό, ανάλογα με το αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για το ακίνητο.

Αν συμβεί αυτό δεν μπορείτε να αποφύγετε τον πλειστηριασμό για το σπίτι σας.

Πώς μπορεί να αντιμετωπίσει ο δανειολήπτης τις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων αποκάλυψε ο δικηγόρος, Δημήτρης Αναστασόπουλος, μιλώντας στο Open.

Σύμφωνα με τον κ. Αναστασόπουλο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους δανειολήπτες αν έχει εκδοθεί διαταγή πληρωμής η οποία έχει επιδοθεί εκ νέου από το fund διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων.

«Αν δούμε παλιά διαταγή πληρωμής η οποία έχει εκδοθεί το 2012, 2013, 2015, το 2019 και κοινοποιείται ξανά, πλέον όμως από το fund, με μία σειρά από έγγραφα στο πίσω μέρος της διαταγής πληρωμής, αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν πλειστηριασμό», τόνισε.

Σύμφωνα με το νόμο, τα fund οφείλουν πριν κάνουν κάποια πράξη εκτέλεσης να ενημερώσουν ότι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες και να προσκομήσουν τις συμβάσεις πώλησης και διαχείρισης.

Για την αναστολή του πλειστηριασμού τα fund θα ζητήσουν κάποιο ποσοστό, ανάλογα με το αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για το ακίνητο.

Bενζίνη – Τιμή: Απίστευτο πόσο θα έχει σε 40 μέρες

Εφιαλτικές είναι οι προβλέψεις για το πόσο θα φτάσει η αμόλυβη το λίτρο, σύμφωνα με έκθεση που έχει στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε συναγερμό έχει τεθεί η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα επίπεδα των τιμών των καυσίμων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Realnews, σε γνώστη του Μεγάρου Μαξίμου περιήλθε πρόσφατα μελέτη, η οποία αναλύει τα σημερινά δεδομένα και προβλέπει εντός 40 ημερών, τη τιμή της βενζίνης να φτάσει στα μεγάλα αστικά κέντρα μέχρι και 2,80 ευρώ το λίτρο.

Διαβάστε επίσης

Συντάξεις: Δείτε πώς θα πάρετε μεγαλύτερη σύνταξη

Bενζίνη – Τιμή: Απίστευτο πόσο θα έχει σε 40 μέρες σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Τρόμος

Αν συμβεί αυτό δεν μπορείτε να αποφύγετε τον πλειστηριασμό