ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση ΣΟΚ από τον Χαρδαλιά: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα

Από την Παρασκευή το πρωί, μετά τις 21:00 το βράδυ και ως τις 05:00 το πρωί θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την χώρα, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Η έξοδος θα επιτρέπεται μόνο για εργασία, λόγους υγείας ή μικρή βόλτα με το κατοικίδιο και μόνο με αποστολή sms
Ανακοίνωση ΣΟΚ από τον Χαρδαλιά: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την χώρα, από την Παρασκευή το πρωί, μετά τις 21:00 ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Την αυστηροποίηση των μέτρων με περιορισμό στην κυκλοφορία μετά τις 21:00 ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ελλάδα: Αυξημένος ο αριθμός – Πάνω από 2.500 κρούσματα

Η έξοδος από το σπίτι, μετά τις 21:00, θα επιτρέπεται μόνο για εργασία, λόγους υγείας ή μικρή βόλτα με το κατοικίδιο και μόνο με αποστολή sms.

Για την ατομική άθληση διευκρίνισε: «Σε ό, τι αφορά την ατομική άθληση, διευκρινίζουμε ότι αυτή δεν αφορά στην άθληση ή προπόνηση στο πλαίσιο των αθλητικών σωματείων, αλλά αυστηρά και μόνο στην ατομική άθληση, σε συνθέσεις ως τρία άτομα και με ισχυρή σύσταση αυτή να πραγματοποιείται κοντά στην κατοικία. Το κυνήγι και το ψάρεμα δεν επιτρέπεται».

Για την τηλεργασία: «Κάθε οργανισμός του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα, υποχρεούται από την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, να διαθέτει ανά πάσα στιγμή έκθεση που να τεκμηριώνει τη λειτουργία με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό και τους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε καθεστώς τηλεργασίας. Οι έλεγχοι για την εφαρμογή της τηλεργασίας και των υπολοίπων μέτρων ήδη έχουν ενταθεί και θα συνεχιστούν.

Να σημειωθεί ότι ενθαρρύνουμε και συστήνουμε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένα κριτήρια, μειώνοντας στον απολύτως απαραίτητο αριθμό τους παρουσιαστές και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωση ΣΟΚ από τον Χαρδαλιά: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.