ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανασχηματισμός παρωδία: 2 νέοι υφυπουργοί, Ν.Τσάφος και Γ.Λοβέρδος, έχουν κάνει ανθελληνικές δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας!

Δύο υφυπουργοί σε νευραλγικά πόστα, ο ένας αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου και ο άλλος δήλωνε υπέρ της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο!
Ανασχηματισμός παρωδία: 2 νέοι υφυπουργοί, Ν.Τσάφος και Γ.Λοβέρδος, έχουν κάνει ανθελληνικές δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας!

Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη δείχνει να καταρρέει λίγα εικοσιτετράωρα αφότου ανακοινώθηκε, αφού η παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη από τη θέση του υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, ήταν μόνο μια μικρή γεύση από τα φθαρμένα «υλικά» που ανακύκλωσε ο πρωθυπουργός στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αλλά και χιλιάδες πολίτες στα social, επικρίνουν τώρα δύο άλλους υπουργοποιημένους «γαλάζιους» που αποδείχθηκε ότι και οι δύο έχουν προβεί σε ντροπιαστικές δηλώσεις υποχωρητικότητας στα ελληνοτουρκικά. Το ένα «πουλέν» του πρωθυπουργού είναι ο νέος υφυπουργός Ενέργειας, Νίκος Τσάφος, ο οποίος μόλις το 2020 είχε αποκαλέσει τα Κατεχόμενα ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»!

Συγκεκριμένα ο κ. Τσάφος εργαζόταν τότε ως αναλυτής στις ΗΠΑ κάνοντας την παραπάνω ανάρτηση ντροπής στην πλατφόρμα Χ, και θα έλεγε κανείς ότι εκφράστηκε σαν υπουργός του… Ερντογάν, αφού το ψευδοκράτος δεν αναγνωρίζεται από καμία χώρα παγκοσμίως εκτός από την Τουρκία. Μετά από τη κατακραυγή που δέχθηκε ο κ. Τσάφος για τη συγκεκριμένη ανάρτηση, έσπευσε να τη σβήσει, προβάλλοντας μια δικαιολογία που δεν πείθει κανέναν.

Είπε συγκεκριμένα:

«Αστοχία και λάθος μου σε μια περίοδο που εργαζόμουν ως αναλυτής στις ΗΠΑ και δεν είχα καμία επαγγελματική σχέση με την ελληνική κυβέρνηση. Το έσβησα».

Εδώ ο κ. Τσάφος απλά υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών, λέγοντας ουσιαστικά ότι μέχρι πρότινος αναγνώριζε το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα, αλλά τώρα που εργάζεται για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη… σταμάτησε να το αναγνωρίζει. Η πραγματικότητα είναι ότι αν κάποιος έχει πολιτική θέση μειοδοσίας, αυτή τον συνοδεύει οπουδήποτε και αν εργαστεί, ασχέτως αν συνεχίσει να την εκφράζει ή όχι.

Είναι τόσο ακραία αντίθετη η θέση του κ. Τσάφου με τα ελληνικά συμφέροντα, που μαρτυρά μια βαθιά αντεθνική αντίληψη που σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επιβραβεύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλάμε για τον υφυπουργό Ενέργειας, που θα κληθεί να υπερασπιστεί τα ενεργειακά συμφέροντα της Ελλάδας με την Τουρκία, την Κύπρο, το Ισραήλ κ.λπ. Ένας άκρως επικίνδυνος άνθρωπος, στην πιο ακατάλληλη θέση, αποδείχθηκε… ικανός για τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Υπέρ της συνεκμετάλλευσης ο Γ.Λοβέρδος

Τραγική θέση για τα ελληνοτουρκικά και το Αιγαίο, είχε πάρει και ο Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος τοποθετήθηκε κι εκείνος στην πλέον ακατάλληλη θέση, εκείνη του υφυπουργού Εξωτερικών. Σε εκπομπή που παρουσίαζε στην τηλεόραση με τίτλο «Ραντεβού με την επικαιρότητα», ο κ. Λοβέρδος είχε ομολογήσει σε τηλεθεατή ότι «εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της συνεκμετάλλευσης με τους Τούρκους. Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς τους Τούρκους…».

Μπορεί να είναι μέλος της ελληνικής κυβέρνησης και μάλιστα υφυπουργός Εξωτερικών, ένας πολιτικός που προπαγανδίζει το μοίρασμα του ελληνικού Αιγαίου; Τι μήνυμα εκπέμπεται προς την Τουρκία, όταν ο Μητσοτάκης επιβραβεύει πρόσωπα που ήδη έχουν δώσει «σύνθημα» εθνικής υποχώρησης; Το μήνυμα του ελληνικού λαού στα συλλαλητήρια ήταν να ξεπουληθεί η χώρα από «Λοβέρδους» και «Τσάφους»;

Αυτός ο ανασχηματισμός έχει αποτύχει πριν καν στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές των νέων μελών της κυβέρνησης. Ούτε επιτηδευμένα να έβαζε τόσο ακατάλληλους πολιτικούς στα πιο καίρια πόστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και όντως, στην κυβερνητική πολιτική επί Μητσοτάκη, έχει αποδειχθεί ότι κανένας δεν επιλέγεται τυχαία…

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Η ατολμία της Ελλάδας αποθρασύνει συνεχώς τα Σκόπια: Ο Μίτσκοσκι μίλησε για «ανεπίλυτο μακεδονικό ζήτημα»

Η ατολμία της Ελλάδας αποθρασύνει συνεχώς τα Σκόπια: Ο Μίτσκοσκι μίλησε για «ανεπίλυτο μακεδονικό ζήτημα»

Ο προκλητικός Μιτσκόσκι δήλωσε ότι με τη δύναμη των επιχειρημάτων, «θα αποκαταστήσουμε όλα εκείνα που έχουμε απολέσει τα τελευταία χρόνια»

Κοινωνία
Κοινωνία: Εικόνα φτώχειας από την ΑΑΔΕ: Ένας στους δύο Έλληνες ζει με κάτω από 10.000 ευρώ τον χρόνο!

Εικόνα φτώχειας από την ΑΑΔΕ: Ένας στους δύο Έλληνες ζει με κάτω από 10.000 ευρώ τον χρόνο!

Σχεδόν οι μισοί φορολογούμενοι δήλωσαν ετήσιο εισόδημα έως 10.000 ευρώ, δηλαδή το 47% φαίνεται να ζει με μισθούς έως 833 ευρώ!

Κοινωνία
Κοινωνία: «ΜΑΜΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;» – H φωνή σου δεν είναι πια ασφαλής – Xωρίς όριο οι κίνδυνοι απατών με τεχνητή νοημοσύνη

«ΜΑΜΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;» – H φωνή σου δεν είναι πια ασφαλής – Xωρίς όριο οι κίνδυνοι απατών με τεχνητή νοημοσύνη

Μια νέα εποχή ψηφιακού τρόμου έχει αρχίσει – και δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας, αλλά για πραγματικότητα.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γενοκτονία των Αρμενίων: Ημέρα μνήμης – 110 χρόνια από το ασύλληπτο έγκλημα των Τούρκων

Γενοκτονία των Αρμενίων: Ημέρα μνήμης – 110 χρόνια από το ασύλληπτο έγκλημα των Τούρκων

Γενοκτονία Αρμενίων: Μια μαύρη σελίδα για την ανθρωπότητα - Τουλάχιστον 1.500.000 σφαγιάστηκαν από τους Οθωμανούς και τους Νεότουρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Διακαινήσιμος εβδομάδα: «Ο Χριστός τα κάνει όλα νέα» – Επτά μέρες Αναστάσιμης γιορτής που λογαριάζονται σαν μία

Διακαινήσιμος εβδομάδα: «Ο Χριστός τα κάνει όλα νέα» – Επτά μέρες Αναστάσιμης γιορτής που λογαριάζονται σαν μία

Το πανευφρόσυνο πνεύμα της Διακαινησίμου καλεί τον κάθε χριστιανό να μετέχει στο πνευματικό πανηγύρι της Ανάστασης

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός του ξεσπιτώματος των Ελλήνων, παινεύεται για τη «στεγαστική πολιτική» του

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός του ξεσπιτώματος των Ελλήνων, παινεύεται για τη «στεγαστική πολιτική» του

«Η προσιτή στέγη είναι δικαίωμα», είπε ο Μητσοτάκης, ενώ εδώ και 6 χρόνια άφηνε τα ενοίκια να εκτινάσσονται και τα funds να λεηλατούν περιουσίες

Κοινωνία
Κοινωνία: Άγιος Γεώργιος: Ο Άγιος που έκανε μέχρι και τους μουσουλμάνους να υποκλιθούν, και να τον τιμούν ως σήμερα

Άγιος Γεώργιος: Ο Άγιος που έκανε μέχρι και τους μουσουλμάνους να υποκλιθούν, και να τον τιμούν ως σήμερα

Η ευλάβεια των μουσουλμάνων στον Άγιο Γεώργιο χάνεται στα βάθη των αιώνων και επιβιώνει ως τις μέρες μας

Κοινωνία
Κοινωνία: Όγδοο Radio: Ένας ζωντανός οργανισμός που διαρκώς εξελίσσεται

Όγδοο Radio: Ένας ζωντανός οργανισμός που διαρκώς εξελίσσεται

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Όγδοου διανύει τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας και αφήνει ισχυρό αποτύπωμα στο ραδιοφωνικό τοπίο

Κοινωνία
Κοινωνία: Μπορεί ο επόμενος πάπας να είναι Έλληνας;

Μπορεί ο επόμενος πάπας να είναι Έλληνας;

Θεωρητικά, οποιοσδήποτε βαπτισμένος Καθολικός άνδρας μπορεί να εκλεγεί.

Κοινωνία