ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάσταση – Ρέμος, Γαρμπή: «Χαμός» στο Twitter με τις συναυλίες (pics)

Ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή διασκέδασαν τον κόσμο που τους παρακολούθησε από τα σπίτια του την βραδιά της Ανάστασης και το Twitter πήρε… φωτιά. Ο Έλληνας τραγουδιστής πριν από λίγες μέρες έκανε μια live εκπομπή στην οποία τραγούδησε πολλές επιτυχίες δικές του και συναδέλφων του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MEGA VS ALPHA: Ο Ρέμος νίκησε...
Ανάσταση – Ρέμος, Γαρμπή: «Χαμός» στο Twitter με τις συναυλίες (pics)

Ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή διασκέδασαν τον κόσμο που τους παρακολούθησε από τα σπίτια του την βραδιά της Ανάστασης και το Twitter πήρε… φωτιά.

Ο Έλληνας τραγουδιστής πριν από λίγες μέρες έκανε μια live εκπομπή στην οποία τραγούδησε πολλές επιτυχίες δικές του και συναδέλφων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MEGA VS ALPHA: Ο Ρέμος νίκησε την Γαρμπή!

Στόχος του ήταν να διασκεδάσει τον κόσμο, αφού κανείς δεν μπορεί να βγει έξω να διασκεδάσει λόγω της καραντίνας.

Ωστόσο το Mega χτες το βράδυ, μετά την Ανάσταση, μετέδωσε μια συναυλία του ενώ από την άλλη, ο Alpha είχε ως αντίπαλο δέος την Καίτη Γαρμπή. Μεγάλο ντέρμπι και όπως είναι λογικό, στο twitter έγινε χαμός.

Δείτε ορισμένα tweet:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανάσταση – Ρέμος, Γαρμπή: «Χαμός» στο Twitter με τις συναυλίες (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.