Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος. Συγκεκριμένα ο Αναστάσιος Ράμμος πόζαρε σαν… άλλος Ιησούς Χριστός, για μια φωτογράφηση του φωτογράφου Μάριου Τσουλχάι. Πρόθεση φυσικά αμφότερων ήταν αποτύπωση του Θείου δράματος. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις από τους ακολούθους του Ράμμου στα social media,...

Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Συγκεκριμένα ο Αναστάσιος Ράμμος πόζαρε σαν… άλλος Ιησούς Χριστός, για μια φωτογράφηση του φωτογράφου Μάριου Τσουλχάι. Πρόθεση φυσικά αμφότερων ήταν αποτύπωση του Θείου δράματος.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις από τους ακολούθους του Ράμμου στα social media, όπου και ανέβασε φωτογραφίες από το όλο πρότζεκτ. Υπήρχαν βεβαίως και τα θετικά σχόλια, όμως οι περισσότεροι έκαναν λογο για βλασφημία και προσβολή προς τα Θεία.

«Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος» γράφει ένας followers του τραγουδιστή ενώ κάποιος άλλος αναφέρει: «Εντάξει το τερματίσες νομίζω…Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και όχι αυτό… Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό»

Ωστόσο ο φωτογράφος που εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο πρότζεκτ μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram έδωσε τη δική του απάντηση εξηγώντας το σκεπτικό του.

«Δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστευω πολυ αλλα είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρα ενός γεγονότος. Για αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021
πως θα έμοιαζε η σταυρωση του Χριστού; έγραψε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο Τσουλχάι και τις αναρτήσεις του

Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος. Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος. Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος.