ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάσιος Ράμμος: Σάλος επειδή φωτογραφήθηκε σαν σαν Χριστός! «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια

Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος. Συγκεκριμένα ο Αναστάσιος Ράμμος πόζαρε σαν… άλλος Ιησούς Χριστός, για μια φωτογράφηση του φωτογράφου Μάριου Τσουλχάι. Πρόθεση φυσικά αμφότερων ήταν αποτύπωση του Θείου δράματος. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις από τους ακολούθους του Ράμμου στα social media,...
Αναστάσιος Ράμμος: Σάλος επειδή φωτογραφήθηκε σαν σαν Χριστός! «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια

Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Συγκεκριμένα ο Αναστάσιος Ράμμος πόζαρε σαν… άλλος Ιησούς Χριστός, για μια φωτογράφηση του φωτογράφου Μάριου Τσουλχάι. Πρόθεση φυσικά αμφότερων ήταν αποτύπωση του Θείου δράματος.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις από τους ακολούθους του Ράμμου στα social media, όπου και ανέβασε φωτογραφίες από το όλο πρότζεκτ. Υπήρχαν βεβαίως και τα θετικά σχόλια, όμως οι περισσότεροι έκαναν λογο για βλασφημία και προσβολή προς τα Θεία.

«Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος» γράφει ένας followers του τραγουδιστή ενώ κάποιος άλλος αναφέρει: «Εντάξει το τερματίσες νομίζω…Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και όχι αυτό… Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό»

Ωστόσο ο φωτογράφος που εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο πρότζεκτ μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram έδωσε τη δική του απάντηση εξηγώντας το σκεπτικό του.

«Δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστευω πολυ αλλα είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρα ενός γεγονότος. Για αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021
πως θα έμοιαζε η σταυρωση του Χριστού; έγραψε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο Τσουλχάι και τις αναρτήσεις του

Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος. Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος. Μια τουλάχιστον εκκεντρική φωτογράφηση που ήταν αναμενόμενο εξ αρχής ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναστάσιος Ράμμος: Σάλος επειδή φωτογραφήθηκε σαν σαν Χριστός! «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.