ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Απειλή για βόμβα στο Blue Star Horizon

Σε εκκένωση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Blue Star Horizon που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 9 το βράδυ από Πειραιά για Ηράκλειο, προχώρησε το λιμενικό σώμα, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα. Σύμφωνα με το λιμενικό, άγνωστος τηλεφώνησε στο κέντρο άμεσης δράσης και είπε ότι στο συγκεκριμένο πλοίο αναμένεται να εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός. Το ειδικό κλιμάκιο...
Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Απειλή για βόμβα στο Blue Star Horizon

Σε εκκένωση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Blue Star Horizon που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 9 το βράδυ από Πειραιά για Ηράκλειο, προχώρησε το λιμενικό σώμα, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Σύμφωνα με το λιμενικό, άγνωστος τηλεφώνησε στο κέντρο άμεσης δράσης και είπε ότι στο συγκεκριμένο πλοίο αναμένεται να εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Το ειδικό κλιμάκιο του λιμενικού πραγματοποίησε έλεγχο στο εσωτερικό του πλοίου, όπου διαπιστώθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Οι επιβάτες και τα οχήματα άρχισαν σταδιακά να επανέρχονται στις θέσεις τους, ενώ το πλοίο προγραμματίστηκε να αναχωρήσει περίπου στις 22:30, με καθυστέρηση σχεδόν 1,5 ώρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΥΠΕΞ Αλβανίας: Τα ακίνητα στη Χειμάρρα δεν ανήκουν σε ιδιώτες

Σαν Σήμερα: Στις φλόγες «Κατράντζος» και «Μινιόν»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Απειλή για βόμβα στο Blue Star Horizon», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.