ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπές στην αυριανή απεργία λόγω Πανελληνίων: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφορά

Σημαντικές διαφοροποιήσεις στην 24ωρη απεργία την Τετάρτη (16/6) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να περάσει η Κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα οι ανατροπή έχει να κάνει με την Πανελλαδικές εξετάσεις. Έτσι παρότι  ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε «χειρόφρενο» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η διεξαγωγή των Πανελληνίων αναγκάζει τους εργαζόμενους να αναπροσαρμόσουν τις κινητοποιήσεις τους. Συγκεκριμένα με νεότερη...
Ανατροπές στην αυριανή απεργία λόγω Πανελληνίων: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφορά

Σημαντικές διαφοροποιήσεις στην 24ωρη απεργία την Τετάρτη (16/6) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να περάσει η Κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα οι ανατροπή έχει να κάνει με την Πανελλαδικές εξετάσεις. Έτσι παρότι  ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε «χειρόφρενο» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η διεξαγωγή των Πανελληνίων αναγκάζει τους εργαζόμενους να αναπροσαρμόσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Συγκεκριμένα με νεότερη ανακοίνωση της, η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε ότι τελικά την Τετάρτη 16 Ιουνίου ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) και το Τραμ δεν θα συμμετέχουν στην απεργία όλο το 24ωρο, με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων που λαμβάνουν μέρος στις Πανελλήνιες.

Ως εκ τούτου, ΗΣΑΠ και Τραμ θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 10:00 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Herzigova : Στη Σαντορίνη το κορυφαίο μοντέλο των 90s. Δείτε πως είναι σήμερα

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έτοιμος να παντρέψει Μαριαλένα και Σάκη!

Ολυμπιακός: Οι ώρες και οι τοποθεσίες διεξαγωγής των φιλικών στην Αυστρία (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανατροπές στην αυριανή απεργία λόγω Πανελληνίων: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφορά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.