ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνδρας επιχείρησε να ληστέψει με μάσκα για… κορονοϊό και βρήκε τον μάστορά του! (vid)

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε ψιλικατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο υπάλληλος του καταστήματος έτρεψε σε φυγή τον δράστη που φορούσε χειρουργική μάσκα και μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το περιστατικό. Την ώρα λοιπόν που οι περισσότεροι φορούν τη μάσκα για να προστατευθούν από τον κορονοϊό, ο εν λόγο άνδρας τη χρησιμοποίησε για ληστεία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Άνδρας επιχείρησε να ληστέψει με μάσκα για… κορονοϊό και βρήκε τον μάστορά του! (vid)

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε ψιλικατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο υπάλληλος του καταστήματος έτρεψε σε φυγή τον δράστη που φορούσε χειρουργική μάσκα και μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το περιστατικό.

Την ώρα λοιπόν που οι περισσότεροι φορούν τη μάσκα για να προστατευθούν από τον κορονοϊό, ο εν λόγο άνδρας τη χρησιμοποίησε για ληστεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας και μία σύλληψη

Ο υπάλληλος όμως του καταστήματος δεν… χαμπάριασε και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή άρον άρον.

Δείτε το ρεπορτάζ για τον  ληστή με τη χειρουργική μάσκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνδρας επιχείρησε να ληστέψει με μάσκα για… κορονοϊό και βρήκε τον μάστορά του! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.