×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ανδρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση για τον Γιώργο Παρτσαλάκη και την κατάσταση της υγείας του


Λευτέρης Παυλίδης

Ανδρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση για τον Γιώργο Παρτσαλάκη και την κατάσταση της υγείας του


O Ανδρέας Γεωργίου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παρτσαλάκη τα τελευταία χρόνια ενημέρωσε με μήνυμά του για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, λίγο πριν από την Ανάσταση ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος και μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ανατριχιαστική δήλωσή του (vid)

«Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο Παρτσαλάκη είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μας νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον. Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε στεφανιογράφημα, και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.