ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ανδρέας Λοβέρδος για Ντυνάν: «Δεν κατηγορούμαι για τίποτα» (vid)

«Αντί να μου λένε ευχαριστώ και μπράβο μου λένε αυτά», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφορικά με το πόρισμα για το «Ερρίκος Ντυνάν»
 Ανδρέας Λοβέρδος για Ντυνάν: «Δεν κατηγορούμαι για τίποτα» (vid)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος διετέλεσε και υπουργός Υγείας και αναφέρθηκε στο πόρισμα για το «Ερρίκος Ντυνάν».

Οι ευθύνες του επιρρίπτονται από το  πόρισμα της Εξεταστικής για το «Ερρίκος Ντυνάν», ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν κατηγορείται για τίποτα.

Αναλυτικά δήλωσε στο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Δεν κατηγορούμαι για τίποτα. Το πόρισμα λέει ότι ως υπουργός έλεγξαν επί 1,5 χρόνο τα πεπραγμένα μου δεν εντόπισαν κάτι μεμπτό αλλά ως μάρτυρας στην Εξεταστική απέφυγα να μιλήσω με ειλικρίνεια και πρέπει να δει η Δικαιοσύνη να δει γιατί ο χαρακτήρας μου δεν είναι τόσο ειλικρινής” επεσήμανε και απάντησε αναλυτικά για το πόρισμα σχετικά με το «Ερρίκος Ντυνάν». Αν δεν είχε πωληθεί το νοσοκομείο θα είχε κλείσει, έγινε η πώληση δύο χρόνια μετά από εμένα, εγώ τη δυνατότητα έδωσα, με παρακαλούσαν να τους τη δώσω ως ύστατο φάρμακο γιατί δυο χρόνια που πάλευαν να μείνει αλλιώς μετά δεν έμενε… είχε τρομερά δάνεια, είχε απίστευτες καθυστερήσεις να πληρώνει τους εργαζομένους, έφυγε η μόνη ζωογόνα δυνατότητά του να συνεργαστεί με τον κ. Αποστολόπουλο… Αντί να μου λένε ευχαριστώ και μπράβο μου λένε αυτά!» 

Δείτε το βίντεο:

Ντυνάν: ευθύνες σε Αβραμόπουλο, Λοβέρδο, Άδωνι και Βορίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο « Ανδρέας Λοβέρδος για Ντυνάν: «Δεν κατηγορούμαι για τίποτα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.