ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεπέρασε τα δύσκολα – Τα νεότερα για την υγεία του (vid)

Καλύτερα στην υγεία του φαίνεται πως είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που ξεπερνάει σιγά-σιγά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Τα νεότερα της υγείας του, θέλησε να μεταφέρει στην εκπομπή Happy Day, η κόρη της Σοφίας...
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεπέρασε τα δύσκολα – Τα νεότερα για την υγεία του (vid)

Καλύτερα στην υγεία του φαίνεται πως είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που ξεπερνάει σιγά-σιγά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής.

Τα νεότερα της υγείας του, θέλησε να μεταφέρει στην εκπομπή Happy Day, η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου:

«Περάσαμε λίγο την αγωνία μας, δόξα τω Θεώ όμως, όλα είναι μία χαρά πλέον. Είναι καλά, είναι εκτός εντατικής και δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά, δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κυριάκος για τον θάνατο του οπαδού: «Η οπαδική βία είναι μια…»

Σίγουρα θα μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να επανέλθει ο οργανισμός πλήρως στην αρχική του κατάσταση, οπότε ξεπεράστηκε κάθε κίνδυνος, είναι όλα καλά.

Το πεντάλεπτο που μου αναλογούσε, πήγα και τον είδα λίγο. Είμαστε κοντά του όλοι, ο γιος του και είμαστε χαρούμενοι, γιατί ξεπέρασε κάθε κίνδυνο.

Σίγουρα η στεναχώρια θα έχει παίξει ρόλο, υποθέτω, έτσι όπως λένε όλοι οι άνθρωποι, ότι μας βρίσκει έτσι σε μια πιο αδύναμη στιγμή, αλλά εντάξει».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεπέρασε τα δύσκολα – Τα νεότερα για την υγεία του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.