ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνδρος – ΣΟΚ: Τροχαίο με επτά τραυματίες – Διασωληνώθηκε ένας 14χρονος

Σοκαριστικό τροχαίο έγινε στην Άνδρο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα επτά τραυματίες, εκ των οποίων ένας 14χρονος που βρίσκεται διασωληνωμένος.
Άνδρος – ΣΟΚ: Τροχαίο με επτά τραυματίες – Διασωληνώθηκε ένας 14χρονος

Άνδρος: Σοκαριστικό τροχαίο έγινε στην Άνδρο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα επτά τραυματίες, εκ των οποίων ένας 14χρονος που βρίσκεται διασωληνωμένος.

Άνδρος: Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (25/7) που είχε ως τελικό απολογισμό επτά τραυματίες, εκ των οποίων δύο πολύ σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open, όλα έγιναν περίπου στις 03:00 η ώρα στο Μπατσί της Άνδρου όταν σε ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις ανήλικοι, ένας 17χρονος που οδηγούσε και δύο 14χρονοι. Το αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει προσπέραση, χωρίς όμως καλή κατάληξη.

Από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα άλλο αμάξι, το οποίο δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση. Εκεί, επέβαινε μία 22χρονη, αλλά και ακόμα τρία άτομα, ηλικίας από 20 εως 25 ετών που πιθανότητα ήταν στο νησί για να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι επτά τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο Κέντρο Υγείας του Νησιού, όμως κρίθηκε αναγκαίο να πάνε στην Αθήνα με αεροδιακομιδές.

Ένας 14χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ η 22χρονη βρίσκεται στη ΜΕΘ, με τους υπόλοιπους να είναι στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εργασιακά – Κατώτατος μισθός: Τι θα ισχύσει, τη Δευτέρα (26/7) οι αποφάσεις της κυβέρνησης

MasterChef: Η απόλυτη μεταμόρφωση για τη νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαΐδη! (pics)

Πετσέτα γυμναστηρίου Sportime: 3 άλλα πράγματα μαζί με αυτήν που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου πριν πας γυμναστήριο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνδρος – ΣΟΚ: Τροχαίο με επτά τραυματίες – Διασωληνώθηκε ένας 14χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.