ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεκδιήγητη δήλωση από τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο: «Έπρεπε όλοι όσοι έτρεχαν να σωθούν στο ferry boat, να φορούν μάσκα για τον κορονοϊό»!

Εξοργιστική δήλωση του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου για τους πληγέντες της Λίμνης Ευβοίας, που κατά τον «ειδικό» έπρεπε να φορούν μάσκα για τον κορονοϊό, την ώρα που εκκένωναν!
Ανεκδιήγητη δήλωση από τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο: «Έπρεπε όλοι όσοι έτρεχαν να σωθούν στο ferry boat, να φορούν μάσκα για τον κορονοϊό»!

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την εκτός τόπου και χρόνου εξοργιστική τοποθέτηση που έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος… δυσαρεστήθηκε με τους κατοίκους της Λίμνης Ευβοίας, επειδή συνωστίστηκαν στο ferry boat, χωρίς να φορούν μάσκες!

Στην κυριολεξία, ο κόσμος καίγεται και κάποιοι «ειδικοί», κολλημένοι στο… τροπάριο τους!

Συγκεκριμένα είπε στην τηλεόραση του open:

«Έβλεπα λοιπόν τους ανθρώπους μέσα στο ferry-boat. Μέσα εκεί λοιπόν συνωστίζονταν χιλιάδες άνθρωποι για να σωθούν. Εκεί έπρεπε όλοι να φοράνε μάσκες και για να προστατευτούν από τη φωτιά και για τον κορωνοϊό. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη στιγμή όταν τρέχεις να σωθείς, αλλά όλοι πρέπει να φοράμε μάσκα».

Είναι δυνατόν να τρέχεις να σωθείς μην καείς ζωντανός, να παρακολουθείς από μακριά το σπίτι σου να φλέγεται και να έχεις τον καημό της… μάσκας; Θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που ακούμε σε αυτή τη χώρα.

Κάποιοι ειδικοί και κάποιοι δημοσιογράφοι, αντιμετωπίζουν τη συμφορά που βρήκε τη χώρα, σαν ένα δυσάρεστο… διάλλειμα μερικών ημερών, που βιάζονται να ξεχαστεί για να συνεχίσουν το «πρόγραμμα» τους!

Αφού ο κ. Βασιλακόπουλος πέρα από καθηγητής γιατρός, έγινε και… νομοθέτης ζητώντας εξοντωτικά πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους, τώρα γίνεται και «ειδικός»… πολιτικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης…

Οι άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, έχασαν τις ζωές τους όπως τις ήξεραν, είναι απεγνωσμένοι και από πάνω είναι και αναγκασμένοι να ακούνε φωνές σαν του κ. Βασιλακόπουλου, που μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν.

«Καταλαβαίνω τη δύσκολη στιγμή, άλλα… μη ξεχνάτε τη μάσκα», λέει. Πραγματικά από ποιον πλανήτη μιλάει; Μόνο και μόνο από σεβασμό για το δράμα αυτών των ανθρώπων, δεν μπορείς ούτε να διανοηθείς να πεις κάτι τέτοιο.

Μιας και ο κ. Βασιλακόπουλος αρέσκεται να αναλαμβάνει πολλαπλούς ρόλους πέραν της ειδικότητας του, μήπως θα μπορούσε να κάνει και λίγη… αντιπολίτευση για αυτή τη πρωτοφανή στα ιστορικά καταστροφή; Αφού έγινε «νομοθέτης» και «ειδικός» πολιτικής προστασίας, ε ας πάει και το παλιάμπελο… να γίνει και «πολιτικός».

Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να αναρωτηθεί πρώτα, τι έκανε όλους αυτούς τους κατοίκους να… συνωστιστούν στο ferry boat;

Μήπως ήταν η ανεπάρκεια και η ανευθυνότητα του επιτελικού κράτους; Μήπως αν η πολιτεία λειτουργούσε σωστά, δεν θα ερχόταν και η στιγμή  του… συνωστισμού. Όχι τίποτα άλλο, για να μην φτάνουμε στο σημείο να… ανησυχεί και ο κ. Βασιλακόπουλος…

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση εδώ:

https://www.brighteon.com/151c4840-87a1-44a8-a0a1-54d0fcbea9e8

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανεκδιήγητη δήλωση από τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο: «Έπρεπε όλοι όσοι έτρεχαν να σωθούν στο ferry boat, να φορούν μάσκα για τον κορονοϊό»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.