ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεμογεννήτριες – Τήνος: Επεισόδια με συμπλοκές κατοίκων και ΜΑΤ – Αναφορές για τραυματίες

Πολίτες αντέδρασαν στην Τήνο καθώς δε θέλουν να εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες στο νησί και καταγγέλλουν επίθεση από τα ΜΑΤ.
Ανεμογεννήτριες – Τήνος: Επεισόδια με συμπλοκές κατοίκων και ΜΑΤ – Αναφορές για τραυματίες

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Τήνο για τις ανεμογεννήτριες, με τους κατοίκους να αντιδρούν και σύμφωνα με καταγγελίες να δέχονται επίθεση από τα ΜΑΤ.

Όπως αναφέρει το tinostoday.gr, κάτοικοι του νησιού συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του χωριού Τριπόταμος. Από εκεί ήταν προγραμματισμένο να περάσουν τα φορτηγά τα οποία θα μετέφεραν ανεμογεννήτριες.

Ισχυρή ήταν η παρουσία από άνδρες των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές καθώς οι κάτοικοι αντιδρούν στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.

Σύμφωνα με την σελίδα στο Facebook, «Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών», υπήρξαν δύο τραυματισμού ατόμων, που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί ανοικτή συνέλευση και διαμαρτυρία στο μνημείο της «Έλλης», στη Χώρα, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυκτα έφτασε στο νησί το πλοίο που μετέφερε τα φορτηγά.

Δείτε τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανεμογεννήτριες – Τήνος: Επεισόδια με συμπλοκές κατοίκων και ΜΑΤ – Αναφορές για τραυματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.