Εκατοντάδες πακιστανοί έκαναν θρησκευτική πομπή στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και την ίδια ώρα οι «ειδικοί» κινδυνολογούν μόνο με τις Ορθόδοξες λιτανείες.

Εκατοντάδες πακιστανοί έκαναν θρησκευτική πομπή στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και την ίδια ώρα οι «ειδικοί» κινδυνολογούν μόνο με τις Ορθόδοξες λιτανείες.

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε η εξοργιστική διάκριση που γίνεται στην Ελλάδα κατά των Χριστιανών, αφού η θρησκευτική πομπή που έκαναν μέλη της πακιστανικής κοινότητας την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, διεξήχθη κανονικά και χωρίς καμία απαγόρευση από την πολιτεία. Την ίδια ώρα, στις λιτανείες φαίνεται πως ισχύουν άλλοι… νόμοι, αφού στη περιφορά της εικόνας του Αγίου Δημητρίου που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή πιστών!

Ήδη εδώ και μερικές μέρες η πακιστανική τηλεόραση είχε αναφερθεί στον εορτασμό Eid Milan Un Nabi που θα γινόταν στο κέντρο της Αθήνας, η οποία τελικά έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής. Η συγκεκριμένη πομπή είχε τη στήριξη όλων των πακιστανικών οργανώσεων και όπως φαίνεται και στο βίντεο, έγινε με τη συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων που βγήκαν στους δρόμους με σημαίες και φώναζαν συνθήματα.

Περπατούσαν συνωστισμένοι, ακολουθώντας αυτοκίνητα με μεγάφωνα. Και για μέτρα προφύλαξης και μάσκες ούτε λόγος. Ο ένας στους δέκα φορούσε μάσκα. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε, αν αυτή η θρησκευτική συνάθροιση είχε πάρει άδεια για να γίνει. Και αν ναι, ποιοι έδωσαν την εντολή.

«Αφωνία» από τους ειδικούς

Η πλειονότητα των ΜΜΕ που κατά τα άλλα έσταζαν φαρμάκι για τη λιτανεία της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο και άλλες ορθόδοξες εορταστικές συναθροίσεις, αντιμετώπισαν την πακιστανική πομπή της Κυριακής σαν να ήταν κάποια αθώα τουριστική ατραξιόν! Κάποιοι δεν το ανέφεραν καθόλου και κάποιοι το ανέδειξαν απλά ως νέο της ημέρας. Οι δε «ειδικοί», ούτε καν που ασχολήθηκαν με το γεγονός!

Οι κατά τα άλλα λαλίστατοι γιατροί όπως η κα Παγώνη, ο κ. Τζανάκης, ο κ. Βασιλακόπουλος δίνουν ρέστα στην αντιχριστιανική προπαγάνδα, προκαλούν συνεχώς και κινδυνολογούν ασύστολα. Όμως για την πομπή των Ισλαμιστών έπαθαν αφωνία!

Είναι πραγματικά ντροπή, εφόσον βλέπουμε τέτοιες εικόνες στο κέντρο της Αθήνας, να τολμούν ακόμα να βγαίνουν ειδικοί και πολιτικοί και να μιλούν για «κίνδυνο υπερμετάδοσης» στην εορτή του Αγίου Δημητρίου. Δεν μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια στα πάντα και να ασχολούνται μόνο με τις λιτανείες.

Τέτοια μεροληπτική στάση, όχι μόνο είναι προκλητική, άλλα δημιουργεί σοβαρές υποψίες πως κάποιοι, ηθελημένα θέλουν να εξαλείψουν το Ορθόδοξο φρόνημα από τον Ελληνικό λαό…