ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην περιοχή ΒΙΑΛ στη Χίο – Δύο χωριά εκκενώνονται (pic-vids)

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της ΒΙΑΛ στη Χίο, με την αστυνομία να βρίσκεται στην περιοχή. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες, 9 οχήματα,1 ομάδα πεζοπόρου, ενώ από αέρος γίνεται ρίψη νερού από 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετρό: Στις 6 Ιουλίου εγκαινιάζεται η επέκταση του μέχρι τη Νίκαια Όπως...
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην περιοχή ΒΙΑΛ στη Χίο – Δύο χωριά εκκενώνονται (pic-vids)

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της ΒΙΑΛ στη Χίο, με την αστυνομία να βρίσκεται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες, 9 οχήματα,1 ομάδα πεζοπόρου, ενώ από αέρος γίνεται ρίψη νερού από 2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετρό: Στις 6 Ιουλίου εγκαινιάζεται η επέκταση του μέχρι τη Νίκαια

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα alithia.gr, η φωτιά βρίσκεται πίσω από το σχολείο των Βαβύλων, ενώ κατευθύνεται προς τα Σκλαβιά και το Θολοποτάμι.

Σύμφωνα με τον  Πρόεδρος των Βαβύλων, Κώστας Καμπούρης, η φωτιά ξεκίνησε σε μικρή απόσταση από την ΒΙΑΛ και κατευθύνθηκε στο χωριό τους.

Δύο χωριά εκκενώνονται

Το νησί βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, αφού η φωτιά πλησιάζει σε δύο χωριά, με την πυροσβεστική υπηρεσία Χίου, να δίνει εντολή εκκένωσης στους κατοίκους στο Θολοποτάμι και στα Σκλαβιά.

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι κάνουν τη ζωή των πυροσβεστών ακόμα πιο δύσκολη και τα πράγματα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην περιοχή ΒΙΑΛ στη Χίο – Δύο χωριά εκκενώνονται (pic-vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.