ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 23/5 – Πώς θα λειτουργήσουν

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την προσεχή Κυριακή (23/5) όπως επισημαίνεται στην ΚΥΑ που έχει εκδοθεί για τα έκτακτα μέτρα
Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 23/5 – Πώς θα λειτουργήσουν

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την προσεχή Κυριακή (23/5) όπως επισημαίνεται στην ΚΥΑ που έχει εκδοθεί για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσια υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, που ισχύσουν από τις 14 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 6:00.

Αναλυτικά ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία) φαρμακεία, βενζινάδικα καθαριστήρια, pet shop, και καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων και το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7 μέχρι τις 22:30 με την εξαίρεση την παράδοση delivery που ισχύει μέχρι τη 1 τη νύχτα και τα φαρμακεία και τα πρατήρια που λειτουργούν με βάση τος ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Για τα καταστήματα του λιανεμπόριού, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων (mall), των εκπτωτικών χωριών, των καταστημάτων εντός καταστήματος, τις υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια, επίσης επιτρέπεται η λειτουργία τους την προσεχή Κυριακή. Το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προσοχή – Σημαντική εξέλιξη: Τέλος στη φραγή κλήσεων λόγω οφειλών

Άνοιξε η πλατφόρμα για την αποζημίωση ειδικού σκοπού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 23/5 – Πώς θα λειτουργήσουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.