ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν τα μπουζούκια: Ο Βέρτης επιστρέφει! (pic)

Τα μπουζούκια ανοίγουν και με τη… βούλα, με τον Νίκο Βέρτη να επιστρέφει στις πίστες, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τις μεγάλες του επιτυχίες. Είναι πλέον γεγονός. Ο Νίκος Βέρτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στις πίστες, κάτι που θα γίνει από το επόμενο Σάββατο (13/6) και μετά από τρεις και πλέον μήνες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων:...
Ανοίγουν τα μπουζούκια: Ο Βέρτης επιστρέφει! (pic)

Τα μπουζούκια ανοίγουν και με τη… βούλα, με τον Νίκο Βέρτη να επιστρέφει στις πίστες, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Είναι πλέον γεγονός. Ο Νίκος Βέρτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στις πίστες, κάτι που θα γίνει από το επόμενο Σάββατο (13/6) και μετά από τρεις και πλέον μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: «Ναι» στο αλκοόλ στις παραλίες, «όχι» στη μουσική! (vid)

Ήταν 12 Μαρτίου, όταν ο YTON που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης ανακοίνωνε πως σταματούσε την λειτουργία του λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων, τα μπουζούκια επιστρέφουν, με τον Έλληνα τραγουδιστή να ανακοινώνει πως οι πόρτες του YTON ανοίγουν και πάλι.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΥΤΟΝ οι εμφανίσεις του γνωστού τραγουδιστή θα είναι περιορισμένες και θα είναι μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοίγουν τα μπουζούκια: Ο Βέρτης επιστρέφει! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.