ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν τις πύλες τους Golden Hall, The Mall και το Cosmos στη Θεσσαλονίκη

Από αύριο το μεσημέρι, ανοίγουν ξανά τις πύλες τους το Golden Hall, το The Mall και το Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
Ανοίγουν τις πύλες τους Golden Hall, The Mall και το Cosmos στη Θεσσαλονίκη

Από αύριο το μεσημέρι, ανοίγουν ξανά τις πύλες τους το Golden Hall, το The Mall και το Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την καραντίνα, σειρά παίρνει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Στο πλαίσιο αυτό από αύριο το μεσημέρι, ανοίγουν ξανά τις πύλες τους το Golden Hall, το The Mall και το Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά, με όλα εκείνα τα μέτρα ώστε το μόνο που θα μας απασχολεί είναι τί θα διαλέξουμε και πώς θα περάσουμε πιο ευχάριστα την ώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τόσα άτομα θα μπορούν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι σε καφέ και ταβέρνες!

Από την Τετάρτη τα τρία εμπορικά κέντρα θα είναι επιπλέον οάσεις δροσιάς στον καύσωνα που επιμένει, αφού θα λειτουργεί και ο κλιματισμός προσαγωγής 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, στους κοινόχρηστους χώρους.

Από την Πέμπτη θα λειτουργούν στις εισόδους και θερμικές κάμερες για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αυστηρά όμως είναι και τα μέτρα προστασίας για το ίδιο το προσωπικό που θα θερμομετρείται καθημερινά, ενώ στα καταστήματα θα μπαίνει αυστηρά ένας πελάτης ανά 20 τ.μ. Η χρήση των ανελκυστήρων θα γίνεται μόνο από ηλικιωμενους και ΑμΕΑ, ενώ συνιστάται η χρήση της μάσκας από τους πελάτες και στους κοινόχρηστους χώρους.

Οι ώρες λειτουργίας των εμπορικών κέντρων παραμένουν οι ίδιες, ενώ τα εστιατόρια και τα καφέ θα ανοίξουν στις 2 του μήνα. Παραμένουν κλειστά τα σινεμά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοίγουν τις πύλες τους Golden Hall, The Mall και το Cosmos στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.