ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε ο δρόμος και κατάπιε αυτοκίνητο

«Βούλιαξε» το κέντρο της Λαμίας, όταν έσπασε αγωγός της ΔΕΥΑΛ στην οδό Σκληβανιώτη, λίγο μετά την διασταύρωση της οδού Κοραή. Άνοιξε ο δρόμος
Άνοιξε ο δρόμος και κατάπιε αυτοκίνητο

«Βούλιαξε» το κέντρο της Λαμίας χθες, όταν έσπασε αγωγός της ΔΕΥΑΛ στην οδό Σκληβανιώτη, λίγο μετά την διασταύρωση της οδού Κοραή. Άνοιξε ο δρόμος και κατάπιε αυτοκίνητο

Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr η δύναμη του νερού είχε σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει στο σημείο το οδόστρωμα και να δημιουργηθεί κρατήρας, «ρουφώντας» στην κυριολεξία παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Η οδός Σκληβανιώτη μετατράπηκε σε χείμαρρο με τα νερά και τις φερτές ύλες να καταλήγουν μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας. Συνεργεία της ΔΕΥΑΛ έσπευσαν στο σημείο και έκοψαν την παροχή.

Περιπολικό διέκοψε την κυκλοφορία για να αποφευχθεί η πρόκληση ατυχήματος ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση των υδάτων, όπου χρειαζόταν.

Πυροσβέστες, αστυνομικοί , ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμίας, ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΛ, ο άτυχος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και γείτονες, επανέφεραν το όχημα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνοιξε ο δρόμος και κατάπιε αυτοκίνητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.