ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώγεια: «Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον πατέρα, με ατίμασαν κιόλας»

Ο 29άχρονος από τα Ανώγεια, που έχει κριθεί προφυλακιστέος για τη δολοφονία του 30άχρονου γείτονά του, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον 63χρονο πατέρα του, μιλήσε μέσα από τις φυλακές. «Όπως και να έχει, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες», τονίζει ο 29χρονος μιλώντας στην...
Ανώγεια: «Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον πατέρα, με ατίμασαν κιόλας»

Ο 29άχρονος από τα Ανώγεια, που έχει κριθεί προφυλακιστέος για τη δολοφονία του 30άχρονου γείτονά του, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον 63χρονο πατέρα του, μιλήσε μέσα από τις φυλακές.

«Όπως και να έχει, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες», τονίζει ο 29χρονος μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

H δήλωσή του ολόκληρη, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, Διονύση Βέρρα, προς την εφημερίδα έχει ως εξής:

«Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας. Φθάνουν στο σημείο να λένε ότι ο πατέρας μου σκοτώθηκε απ’ το δικό μου πιστόλι, ενώ εκτελέστηκε από αυτούς μπροστά στα μάτια της μάνας μου, πολύ πριν φτάσω στο συμβάν εγώ. Όπως και να έχει όμως, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανώγεια: «Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον πατέρα, με ατίμασαν κιόλας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.