ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώγεια: Οι κάτοικοι φοβούνται βεντέτα

Την Κυριακή (3/5) έγινε η κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη
Ανώγεια: Οι κάτοικοι φοβούνται βεντέτα

Ανώγεια: Οι κάτοικοι φοβούνται βεντέτα μετά το διπλό φονικό στην περιοχή.

Την Κυριακή (3/5) έγινε η κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη, αφού προηγουμένως βαπτίστηκε το παιδί του.

Το ένα από τα δύο θύματα μεταφέρθηκε αρχικά στο σπίτι του στο Περαχώρι και κατόπιν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία.

Στο μεταξύ, οι δύο οικογένειες περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έκθεσης, μέσω της οποίας θα φανεί τι ακριβώς συνέβη.

Να σημειωθεί πως στην κηδεία του 30χρονου έδωσαν το «παρών» αρκετοί από το περιβάλλον της οικογένειας του έτερου εμπλεκόμενου και αδικοχαμένου Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (4/5) στην τελευταία του κατοικία.

Οι ντόπιοι φοβούνται το ενδεχόμενο της βεντέτας, γι’ αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται οι φωνές της λογικής.

«Χρόνια πολλά πίσω υπήρχαν διαφορές κτηματικές, οι οποίες όμως δεν στάθηκαν ποτέ ικανές να πυροδοτήσουν μία αντίδραση όπως η χθεσινοβραδυνή. Όλοι θα μείνουμε με την απορία τι μπορεί να ειπώθηκε μεταξύ των ανδρών που να είχε αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε ένας κάτοικος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πατήρ Κεφαλογιάννης, από την πλευρά του, επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Εμείς θα σταθούμε δίπλα και στις δύο οικογένειες, θα προσπαθήσουμε για τη μεταξύ τους ειρήνη, η οποία είναι αναγκαία όχι μόνο για τις οικογένειες που θρηνούν σήμερα αλλά για ολόκληρο το χωριό, το οποίο δεν έχει μάθει σε τέτοιες καταστάσεις. Θα βοηθήσουμε όλοι να επικρατήσει η λογική και η σύνεση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανώγεια: Οι κάτοικοι φοβούνται βεντέτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.