ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώγεια: Το όπλο του φονικού που συγκλόνισε την Κρήτη (pics)

Ένα νέο στοιχείο διερευνούν οι αστυνομικές αρχές για το φονικό που συγκλόνισε την Κρήτη. Στο Αστυνομικό Τμήμα μετέβησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας εκπρόσωποι της οικογένειας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, του ενός από τα θύματα του διπλού φονικού στα Ανώγεια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Τα μέλη της οικογένειας παρέδωσαν στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το...
Ανώγεια: Το όπλο του φονικού που συγκλόνισε την Κρήτη (pics)

Ένα νέο στοιχείο διερευνούν οι αστυνομικές αρχές για το φονικό που συγκλόνισε την Κρήτη.

Στο Αστυνομικό Τμήμα μετέβησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας εκπρόσωποι της οικογένειας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, του ενός από τα θύματα του διπλού φονικού στα Ανώγεια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Τα μέλη της οικογένειας παρέδωσαν στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Cretalive, ένα όπλο το οποίο και θα εξεταστεί για την υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και την Κρήτη ολόκληρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βεντέτα στα Ανώγεια: Σοκάρει ο 29χρονος – Όλη η δικογραφία

Το Gavdos 88.8 FM και η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη, παρουσίασαν φωτογραφίες από το όπλο που παρέδωσε στις αρχές η οικογένεια Ξυλούρη.

Υπενθυμίζεται πως για περίπου μια ώρα βρέθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα ο 29χρονος φερόμενος δράστης και γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια. Ο 29χρονος που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο, όπου βρίσκονταν σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις.

Ο Μανώλης Καλομοίρης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανώγεια: Το όπλο του φονικού που συγκλόνισε την Κρήτη (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.