ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα – Πώς θα λειτουργήσουν

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για όσους επιλέξουν να ανοίξουν είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα. Σημειώνεται ότι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική, όπως άλλωστε ενημερώνουν και τα μέλη τους οι...
Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα – Πώς θα λειτουργήσουν

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για όσους επιλέξουν να ανοίξουν είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική, όπως άλλωστε ενημερώνουν και τα μέλη τους οι κατά τόπους εμπορικοί σύλλογοι.

Αναφορικά με το ωράριο των σούπερ μάρκετ σημειώνεται πως πρόκειται να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαστήματα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τις 11 το πρωί και θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 8 το βράδυ.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: Στα σχοινιά

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (4/11)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα – Πώς θα λειτουργήσουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.