ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντετοκούνμπο σε Σακελλαροπούλου: «Άργησα γιατί είχα baby siting»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο λόγος που καθυστέρησε ήταν γιατί έκανε baby siting.
Αντετοκούνμπο σε Σακελλαροπούλου: «Άργησα γιατί είχα baby siting»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον Άλεξ και τη μητέρα τους Βερόνικα είχαν προγραμματισμένο ραντεβού στο Προεδρικό Μέγαρο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Έπρεπε να τους μαζέψω όλους, έχω και τα μωρά, κάνω baby sitting, έχω και προπόνηση. Έκανα προπόνηση στις 8.30 το πρωί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κ. Σακελλαροπούλου.

Ο πρωταθλητής στο ΝΒΑ πρόσθεσε ακόμη «είναι ιστορικό ότι είσαστε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ευχαριστώ που μας καλέσατε σαν οικογένεια. Πάντα Έλληνες νιώθαμε, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε τη σφραγίδα». «Πάντα ένιωθα home (μτφ. πατρίδα) την Ελλάδα».

«Έρχομαι εδώ, φέρνω τους γιους μου, την κοπέλα μου, την οικογένειά μου. Εδώ περνάμε τα καλοκαίρια μας. Απλά δουλεύω στην Αμερική, παίζω μπάσκετ, Θα πάμε και αύριο στην ακαδημία στα Σεπόλια, να δούμε τα παιδιά».

«Πάντα μπορεί κανείς να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη πατρίδα» απάντησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και είπε «είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά. Το να έχουν τα παιδιά τη φωτογραφία σου στο δωμάτιό τους είναι ένα βάρος αλλά αυτό το κερδίζει κανείς με την παρουσία του και το ύφος του. Αυτό το παίρνει κανείς από το σπίτι του. Σας τιμούν ιδιαίτερα όλα αυτά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντετοκούνμπο σε Σακελλαροπούλου: «Άργησα γιατί είχα baby siting»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ