ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνθης για την εξαφάνιση του αδερφού του: «Μου είχε μιλήσει για ρατσισμό στη δουλειά του»

Για την εξαφάνιση του αδερφού του αλλά και για ορισμένες ρατσιστικές συμπεριφορές προς το πρόσωπο του μίλησε ο Δημήτρης Άνθης.
Άνθης για την εξαφάνιση του αδερφού του: «Μου είχε μιλήσει για ρατσισμό στη δουλειά του»

Για την εξαφάνιση του αδερφού του αλλά και για ορισμένες ρατσιστικές συμπεριφορές προς το πρόσωπο του μίλησε ο Δημήτρης Άνθης.

Άνθης: Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα που ο Δημήτρης Άνθης είχε σοκάρει με την καταγγελία του για  σεξουαλική κακοποίηση και τη ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον ηθοποιό που κατήγγειλε ως βιαστή του… και η εξαφάνιση του αδερφού του για 12η ημέρα ανάγκασε τον Άνθη να βρεθεί και πάλι στο Open TV και την εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Άνθης, βρέθηκε στο Έλα Χαμογέλα και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την εξαφάνιση του αδελφού του δίνοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση.

«Έμαθα από την ψυχολόγο του αδελφού μου, ότι έχει νιώσει ρατσιστικές διαθέσεις από το ξενοδοχείο που εργαζόταν. Μάλιστα στο χώρο της κουζίνας του προσωπικού όπου εργαζόταν είχαν τοποθετήσει κρυφά κάμερα. Χωρίς να τους ενημερώσουν”, αποκάλυψε ο Δημήτρης. Υπήρξε και άλλο στοιχείο. Ότι εκείνη τη βραδιά είχε γίνει κάποιο πάρτυ με το προσωπικό. Η συγκάτοικος έχει πει δυο διαφορετικές εκδοχές» είπε ο Δημήτρης.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση του αδελφού του, έγινε φραγή στον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου.

«Τελευταία μιλούσαμε περισσότερο με τον αδελφό μου. Ξεκίνησε να κάνει σέρφινγκ. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Μου είχε μιλήσει για τις ανησυχίες του για τη δουλειά του. Είχαμε συζητήσει τα πάντα. Πιστεύω ότι αν του είχαν κάνει κακό και τον είχαν ρίξει στη θάλασσα, θα τον έβρισκαν» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης για τον αγνοούμενο αδελφό του.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνθης για την εξαφάνιση του αδερφού του: «Μου είχε μιλήσει για ρατσισμό στη δουλειά του»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.